Bedre blodcirkulation gennem varmestråler

1
1946

Last Updated on september 24, 2019 by Handymand

En sikker måde at forbedre cirkulationen i din infrarøde sauna er at læne dig tilbage og slappe af. Bare ved at tage en infrarød sauna forbedres din blodcirkulationen særligt godt. Du kan hjælpe din krop endnu mere på vej. Brug disse nyttige tips til sidst i artiklen for naturligt at øge din blodcirkulation.

Solen giver os ikke bare lys til at se ting på. Solens lys giver også energi, som levende organismer bruger til at trives og vokse. Mennesker optager solens stråler gennem huden og øjnene, og solen hjælper med at stimulere stofskiftet. Uden lys kan vores krop ikke absorbere bestemte næringsstoffer ordentligt. Manglende eksponering af sollys kan føre til en understimuleret immunfunktion, træthed, depression, søvnforstyrrelser og andre lidelser.

Lysets helbredende kraft

Bortset fra, hvad vi kan se (det synlige lys), er en stor del af solens energi i den usynlige, infrarøde del af spektret. I 1800-tallet eksperimenterede den engelske astronom Sir William Herschel med at placere et termometer på forskellige punkter i et prismatisk spektrum. Han fandt ud af, at almindeligt lys transmitterer noget varme, men effekten er endnu mere markant ud over den røde ende af spektret i de lange infrarøde stråler (Far Infrared).

Du kan finde alt til saunaog særligt infrarød sauna hos mange forskellige leverandører.

I modsætning til højfrekvente ultraviolette stråler, der kan provokere solskoldning eller kræftændringer i huden, beskadiger lange infrarøde stråler ikke huden. Lange infrarøde stråler kan derfor hjælpe os med at få nogle af fordelene ved solskin – også når vi ikke har regelmæssig adgang til den.

De fleste mennesker kender de infrarøde varmelamper, der bruges i nogle badeværelser. Lange infrarøde stråler producerer varme på lignende måder, men er mere effektive, fordi de trænger dybere ned i huden.

Det giver mening at målrette mod specifikke områder af huden og kroppen for at fremme bedre optagelse af lange infrarøde stråler. Lange infrarøde varmepuder er nu blevet tilgængelige udover dem i den infrarøde sauna. Det giver en nem tilgang til beroligende infrarød terapi, hvilket især giver lettelse for leddegigtpatienter og dem, der kæmper med andre typer af kroniske smerter.

Infrarøde varmepuder adskiller sig dramatisk fra de varmepuder, der findes i det normale apotek. Traditionelle varmepuder arbejder udefra og ind. Når du fjerner en typisk varmepude, forsvinder den terapeutiske værdi hurtigt. I modsætning til disse trænger lange infrarøde stråler gennem huden og det isolerende lag af fedt, adskillige centimeter ind i kroppen, hvilket frembringer en varmende virkning indefra og ud. Lange infrarøde stråler sker hurtigere og giver en hurtigere reaktion i kroppen – og dens fordele fortsætter også efter brug.

Her er to tips til, hvordan du opnår bedre blodcirkulation ved infrarød sauna:

1. Stræk ud, mens du er i saunaen

Under din tur i sauna skal du udføre forskellige stræk efter en bestemt rutine for at få mest muligt ud af den øgede blodcirkulation. Ifølge en undersøgelse kan dette give dig bedre fleksibilitet, især i hofterne og lænden.

2. Tag i sauna efter træning

Trætte muskler og en træt krop sætter pris på afslapning ved ​​en tur i sauna efter en træning. Den forbedrede blodcirkulation, du oplever i en sauna, vil også hjælpe dig med at lette smerterne, løsne musklerne op og øge hastigheden, hvormed de heler.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here