Biopejs som dit nye byg-selv projekt

0
527
Skal en biopejs være dit næste byg-selv-projekt?

Last Updated on juni 24, 2022 by Thomas

For mange har det sidste år budt på ekstra tid i hjemmet, hvilket har givet andledning til flere gør-det-selv projekter. Måske vil du gøre dit hjem mere hyggeligt og personligt? Så kunne en biopejs være noget for dig, hvad enten det er til ude- eller inde brug!

Biopejsen har inden for de seneste år taget pejsemarkedet med storm, og det er ikke uden grund. Bioethanol pejsen er en smart og let håndterbar pejs. Den brænder rent, hvilket betyder at den ikke udskiller usunde gasser eller røg, og til forskel fra den klassiske brændeovn, så kræver en biopejs hverken skorsten eller aftræk.

Der findes biopejse i stort set alle designs, du kan forestille dig. De kan fås som vægmonterede eller lofthængte modeller, fritstående modeller, som du kan placeres efter dine ønsker, samt smarte indbygningspejse, med flammesyn fra op til 3 vinkler.

Ønsker du at rykke den hygge en biopejs bringer med sig udendørs, er dette også muligt. Du kan flytte din fritstående biopejs med ud på terrassen eller købe et terrassebord med en indbygget biopejs.

Den smarte indbygget biopejs

Er du i gang med en renovering eller vil du blot tilføre lidt ekstra hygge til dit hjem? Så er Indbygningspejse et godt og meget populært valg, og det skyldes måske den alsidighed, der følger med. Disse moderne pejse laves i mange designs, og de kan indbygges stort set alle steder. De kan laves i det velkendte 1-sidede design, hvor de flotte flammer kan ses fra 1 vinkel, ellers kan de også bygges ind i en skillevæg, hvor der igen er flere muligheder – pejsen kan placeres midt i skillevæggen med flammesyn fra begge sidder, eller væggens ende, som en hjørne pejse med flammesyn fra 2 sider eller son 3-sidet hvor det fine flammer kan betragtes fa hele tre sider. Mulighederne er mange, og der findes nærmest ingen grænser for hvad der kan lade gøre med en bioethanol pejs.

Hos Biopejs-shop kan du blandt andet vælge en af de smarte FOCO indbygningspejse, hvor det er muligt at vælge en af de mange modeller, der er lavet eter de mest gængse mål, eller få den speciallavet i de mål du ønsker. Ikke nok med det, så vælger man også selv hvilket brandkar man ønsker, om det skal være automatisk eller manuelt.

Tag hyggen fra biopejsen med udenfor

Temperaturen stiger og sommeren er ved at være her. Det betyder også at flere rykker udendørs sammen med byg-selv projekterne. Det kan for eksempel være at haven skal ordnes eller terrassen skal bygges, og du har en masse gode idéer til hvad der skal gøres, men at tvivlen om hvordan stadigvæk er der. Så kan du her læse 4 gode råd til hvor du bliver en haj til det næste byg-selv projekt.

Når haven eller terrassen er færdiglavet, vil man selvfølgelig gerne nyde det så meget som muligt. Så hvad kunne være bedre end at tage den hyggelige atmosfære, som en biopejs frembringer, med sig ud. Biopejsen vil være et blikfang på din terrasse, og man kan hurtig blive betaget af det fantastiske flammespil og pejsens flotte design. Så selvom biopejsen ikke er den støreste varmekilde, vil den stadigvæk kunne bidrage med lidt ekstra lys og en hyggelig atmosfære.

Generelt set er det simpelt at installere og anvende en biopejs. Vær dog opmærksom på at dette varierer fra pejs til pejs, hvorved det altid anbefales at følge brugs- og installationsvejledningen nøje.

Sikkerhedsstyrrelsen har opstillet en række anbefalinger omkring installationen og brugen af bioethanol pejse. Læs mere herom på deres hjemmeside.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here