Forkæl dig selv med en god massage ovenpå byggearbejdet

0
46

Last Updated on august 15, 2023 by Handymand

Arbejde bør altid følges af afslapning. Kroppen har nemlig brug for at restituere, så den igen kan blive klar til at bygge fantastiske DIY-projekter. Derfor kan en god massage være lige, hvad du har brug for, når dagens arbejde er gjort.

Et gør-det-selv-projekt kan være meget opslugende, og man kan hurtigt bruge flere timer, dage og endda uger på et projekt. Nogle projekter er små, mens andre er store, men uanset hvad, bruger man ofte nogle muskler, man ikke lige aktiverer til hverdag.

Det kan føre til ømhed og måske endda smerter, hvorfor en massage kan være gavnlig. Om ikke andet er det også bare en skøn form for afslapning, som du kan belønne dit hårde DIY-arbejde med. Så er spørgsmålet bare, hvilken massage du skal kaste dig ud i?

Wellness-massage – ren afslapning for krop og sind

Vil du gerne bare have en massage, der fokuserer på afslapning og velbehag? Så er det en wellness-massage, du skal have. Denne type massage fokuserer som oftest på musklernes øverste lag og går altså ikke synderligt i dybden. Dog er massagen bestemt dybdegående nok til, at du bliver afspændt og kan mærke en forskel bagefter.

Det vil du i hvert fald kunne, hvis du går til en professionel, men det har man selvfølgelig ikke råd til hver gang. Du kan selv skabe wellness-stemning med et varmt karbad, velduftende lys og en god massageolie. Måske kan du og din partner give hinanden en rar massage?

Erotisk wellness afspænder parforholdet

Wellness-massagen derhjemme kan nemt tilføres et par erotiske elementer, hvis I skulle ønske det. Det kan skabe mere intimitet i parforholdet, og det kan være en afslappende måde at forkæle hinanden på – også sensuelt. Gå til massagen med udgangspunkt i de erogene zoner. I kan også nyde aktiviteten uden al for meget tøj på, så længe I sørger for en behagelig temperatur i rummet.

Thai-massage – afspænd hele kroppen med tryk og stræk

Thai-massage går en smule mere til den, og i dybden, end en wellness-massage. Du kan finde professionel thai-massage i alle afkroge af København lige fra thai massage Østerbro til Vesterbro og Nørrebro. Men massagen har naturligvis sin oprindelse langt fra lille Danmark, og overraskende nok startede metoden faktisk i Indien og ikke i Thailand.

Massagen kombinerer mange forskellige teknikker, som både tilfører din krop afspændende tryk og afslappende træk. Således kan en session indebære alt fra akupressur til ayurvediske principper og endda yogastillinger – men bare rolig, massøren skal nok hjælpe dig ind i de forskellige positioner.

Som du kan forstå, kan proceduren være en smule avanceret, så måske kan det være en idé at forkæle dig selv med en professionel behandling, når reolen, skuret eller udestuen er bygget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here