Fyld sommeren med gør-det-selv-projekter

0
1226

Last Updated on august 18, 2020 by Byggebob

Dette er sponsoreret indhold

Du kender måske følelsen, hvis du førhen har lavet mange gør-det-selv-projekter; stolthed, lettet og måske endda også en smule træthed. Det kræver lidt at gå i gang med at bygge et møbel, et skur eller en terrasse, men følelsen bagefter er det hele værd. Vi vil i denne artikel give et par gode råd til, hvilke gør-det-selv-projekter du kan kaste dig ud i, i løbet af sommeren.

Når du kaster dig ud i et gør-det-selv-projekt for første gang, så er det en god idé at starte med et mindre projekt og derfra begynde at stige i sværhedsgrad. Selvom det ser nemt ud, kan det sagtens være lidt besværligt at få skåret træplader helt præcist ud – men husk: Øvelse gør mester.

1.    Lav dine egne svævehylder

Uanset om du vil have en lang, kort, tyk eller tynd svævehylde, så kan du sagtens lave og bygge dem selv – også selvom du måske er nybegynder. Det gode ved at kaste sig ud i svævehylder er at det passer til alle sværhedsgrader. Uanset din sans for gør-det-selv, kan du sagtens få en flot og funktionel hylde ud af det.

Du kan finde lækre svævehylder i træ her.

2.    Lav dine egne havemøbler

Havemøbler kan være mange forskellige ting, men ikke nok med det, så er det også et sjovt gør-det-selv-projekt, da du kan lege lidt med materialerne. De typiske materialer til havemøbler vil oftest være træ, men mange er begyndt at lege lidt med møbler i beton eller med fliser.

Hvis du laver havemøbler i disse materialer, får du nemlig nogle møbler, der med sikkerhed ikke vil blive taget af vinden. Derudover er materialerne også meget holdbare og sjove at lege med. Så hvis du er klar på et anderledes projekt med beton eller lidt flisearbejde, vil vi helt sikkert anbefale dig at støbe nogle nye havemøbler.

3.    Lav et redskabsskur

Hvis du ikke har et redskabsskur, så kan dette også være sommerens projekt. Det er et lidt større gør-det-selv-projekt, men når du ser på det færdige resultat, vil du helt sikkert være stolt i flere år. Et redskabsskur er meget smart, hvis du er træt af, at garagen eller haven er fyldt med haveredskaber.

Derudover er der meget arbejde i projektet, da skuret både skal bygges og samles af træplader, og ydermere skal træpladerne oftest også behandles. Hvis du vil gøre endnu mere ud af det, kan du også give det en klat maling, men hvis du har valgt gode kvalitetsmaterialer, er det ikke altid en nødvendighed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here