Hvis du oplever at have problemer med din kloak eller dit afløb

0
9902

Last Updated on maj 27, 2022 by Byggebob

Dette indlæg er sponsoreret

Det kan være kilde til stor frustration, hvis man oplever at have problemer med enten sin kloak eller sit afløb. Står du i den situation, hvor du kan nikke genkendende til sådanne problemer, så kan der heldigvis være hjælp at hente. Men først og fremmest kan du med fordel læse med her. 

Få en TV-inspektion af din kloak

Hvis du har problemer med din kloak eller dit afløb, kan du med fordel tage kontakt til Anlægsgartner Gottlieb. De tilbyder nemlig en TV inspektion af kloak og afløb, som er en effektiv måde, hvorpå du kan få svar på, hvad der forårsager dine problemer. Hos Anlægsgartner Gottlieb har de særlig stor erfaring og ekspertise inden for TV-inspektion af kloakker og rørledninger af mange forskellige typer. Derfor kan de tilbyde dig en god service, hvor du forhåbentligt ender op med et tilfredsstillende resultat. 

Hvad vil det sige at få foretaget en TV-inspektion?

Hvis du sidder inde med spørgsmål omkring, hvad det overhovedet vil sige at få foretaget en TV-inspektion, så bør du læse med her. En TV-inspektion er en både sikker, moderne og effektiv måde, hvorpå man kan undersøge kloaksystemer. Helt lavpraktisk foregår det ved, at man fører et lille kamera ind i kloakledningen. Dette kamera filmer, mens det bevæger sig ind i kloakledningen, og dermed får man mulighed for at undersøge de indvendige dele af røret. Hos Anlægsgartner Gottlieb anvender de moderne udstyr, som indebærer, at de både har stikkamera og spuleanlæg. Kameraet kan filme 360 grader, og derfor kan fageksperterne få mulighed for at lokalisere, hvor i røret, at problemet er opstået. TV-inspektion anvender de blandt andet, hvis de har mistanke om rotteangreb, tilstoppede rør og ved mistanke om et brud på kloakledningen. Det smarte ved at foretage en TV-inspektion er, at man ikke behøver at grave ledninger op for at være i stand til at lokalisere problemet eller problemerne. Når TV-inspektionen er færdig, kan fagfolkene finde den mest optimale og fordelagtige løsning på problemet og samtidigt forebygge en forværrelse af de skader, der måtte være. 

Besøg gartnergottlieb.dk 

Hvis du oplever problemer med din kloak, kan du med fordel klikke ind på Anlægsgartner Gottliebs hjemmeside, hvor du kan læse mere information om deres TV-inspektion. Du kan desuden kontakte dem og få et uforpligtende tilbud samt få svar på de spørgsmål, som du må have. Prisen på en TV-inspektion går fra 1000 kr og opefter eksklusiv moms. Generelt afhænger priserne af inspektionens omfang og af uforudsete hændelser, der besværliggør processen og arbejdet. Hos Anlægsgartner Gottlieb sørger de altid for at dokumentere kloakken og kloakrørenes tilstand ved at udarbejde en tilstandsrapport, som du kan anvende som dokumentation hos dit forsikringsselskab. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here