iRobot Braava Jet robotgulvvasker

0
1789

Last Updated on oktober 17, 2018 by DIY-manden

iRobot Braava Jet robotgulvvasker

Denne iRobot Braava Jet robotgulvvasker må være starten på en så god opfindelse at den bør være i ethvert hjem. Den kan alle de ting som du ikke selv gider gøre med hensyn til støvsugning og vask af gulve. Dens kompakte firkantede design kommer godt rundt i alle kanter og hjørner. Noget af det den gør så fremragende er at selv om du skal i berøring med maskinen for at fylde vand på, skifte pads, eller oplade batterierne, så kommer du på intet tidspunkt til hverken at blive våd eller snavset. Den er designet til med enkelte tryk at kunne frigøre den brugte våde beskidte pad under maskinen. Det eneste du så skal gøre er enten at skifte batteri, sætte ny pads på, der passer til den type rengøring som iRobot Braava Jet skal foretage sig, og så skal der selvfølgelig lige fyldes lidt vand på.

Den er udstyret med virtuel væg funktion. Denne funktion går at du kan opsætte en “væg”, så maskinen bliver afgrænset i sin færden. Inden iRobot Braava Jet går i gang, så planlægger den sin rute gennem rummet, så den sikre sig at komme bedst muligt rundt og få gjort rent. Skulle den komme til at sidde fast under en stol, toilettet osv, så frygt ikke for at du så får lavet et vandbad der hvor maskinen stoppede. Kan maskinen mærke at den ikke kan bevæge sig, så lukker den automatisk ned. Du behøver heller ikke fortælle maskinen hvilket program den skal kører med, det finder den selv ud af i forhold til hvilke pads du sætter under maskinen.

Den er så god til at vakse/moppe gulve, at selv indtørrede kaffe og sodavandspletter klarer den nemt, og det er testet, og det virker. Måden den navigere på er ved hjælp af indbyggede censorer, som gør at den kører udenom forhindringer, og også vender ved trapper og lignende, så den ikke falder ned og går i stykker.

Du har nemt ved at kontrollere denne maskine, da det kan gøres ved hjælp af en app. Her kan du aktivere, styre vandniveauet, sørge for spot clean og tilmed navngive din iRobot. Det eneste du skal gøre at er at downloade denne app og forbinde den ved hjælp af Bluetooth funktionen.

Dette er helt sikkert starten på noget som kan videre udvikles. Den er god til de opgaver den kan og den er meget støjsvag, så det er intet problem at lade den arbejde, mens du slapper af med en film på fjernsynet. Man kunne godt ønske sig at den havde en ladestation, som den selv kørte hen i, når den skulle bruge en opladning. Ellers er det en fremragende maskine til små penge, og fremtiden for denne type robotstøvsugere, tegner lys. Vi har givet den 4 stjerner i denne test, skulle den have 5, så skulle der findes en ladestation til den.

[afp id=”119″]

Specifikationer

Mærke:                               iRobot

Bredde (cm):                      17

Højde (cm):                        8,4

Vægt (kg):                           1,2

Lydniveau (db):                 65

Ladetid:                              120 min

Arbejdsareal:                     20-25 kvm

Batteri type:                       Lithium-ion

Køretid:                               ca 40 min

Virtuel væg:                        Ja

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here