Sådan undgår du byggesjusk

0
21459

Skal du bygge nyt hus? Hvis du går gennem et typehusfirma, kan det virkelig betale sig at investere i et byggetilsyn. Det sikrer dig nemlig en tryg og god byggeproces, uden byggesjusk, og det kan spare dig både penge og sorger på sigt. Læs mere her! 

Det skal helst være sjovt og spændende at bygge nyt, så processen ikke går hen og bliver en kæp i hjulet på den glæde, du gerne skulle have ved dit nye hus. Skal du bygge nyt hus igennem et typehusfirma, kan det ikke anbefales kraftigt nok at have et byggetilsyn med på sidelinjen. 

Et byggetilsyn sikrer dig, at alle dele af byggeriet bliver tjekket, så du ikke ender ud med fejl og mangler, du selv har ansvar for på lang sigt. Med et byggetilsyn får du lavet udførlige rapporter hver gang, de tjekker op på byggeriet, og dermed er du ikke i risiko for sjusk med byggeriet. 

Hvorfor skal du have et byggetilsyn, når du bygger nyt hus? 

Der er altså mange gode grunde til at investere i et byggetilsyn. Det skaber tryghed og sikkerhed for dig i alle byggeprojektets faser, og du ved, at professionelle får øje på de ting, du ikke selv ser. De professionelle rådgivere kan tage snakken med entreprenøren, så du slipper for at være den, der skal tage diskussionerne. 

Byggerådgivere tilgodeser dine, og kun dine, interesser. Du kan ikke være sikker på, at det samme er tilfældet med de håndværkere, der laver dit byggeri. Her kan der nemlig være nogle meget anderledes og modsatrettede interesser på spil, og det kan ende med at blive en rigtig dårlig handel for dig. 

Udover at holde opsyn med håndværkerarbejdet, får du, med et byggetilsyn, også hjælp med at gennemgå dine kontrakter og forhandlinger. Det hjælper dig med at holde styr på omkostningerne og i sidste ende sikre det bedst og billigst mulige byggeri. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here