Selvstændig håndværker og på udkig efter en varebil? Dette skal du vide

0
149
Varebiler

Mange danske håndværkere drømmer om at blive selvstændige, da det giver fleksibilitet og mulighed for at forfølge deres passion samt mulighed for at skabe deres egen tilværelse.

Udsigten til at slippe væk fra 9-5-jobbet og have fuld kontrol over deres fremtid, er utrolig attraktivt for de fleste. Det kræver dog, at du sætter dig ind i, hvordan du driver en forretning, men med hårdt arbejde, beslutsomhed og en klar og tydelig forretningsplan, kan det lade sig gøre for de fleste.

Udover ovenstående, så er der også mange praktiske ting, som du skal have styr på. En af disse er at anskaffe sig en firmabil. Når det kommer til at anskaffe en varevogn til ens værktøj og byggematerialer, så er der en række forskellige muligheder. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke muligheder du har, samt hvilken mulighed der er den mest attraktive i dit tilfælde. Så hvis du er håndværker og drømmer om at starte op for dig selv, så gør dig selv den tjeneste at læse med i artiklen.

Til håndværkere, der ønsker at lease deres firmabil

Lease varebil gennem firma? Dette er en løsning, som bliver mere og mere populær. Generelt set er leasing af biler blevet moderne, fordi det giver nogle fordele, som du ikke får, når du vælger at købe en bil.

Først og fremmest får du mulighed for at få en nyere og bedre bil uden at skulle betale registreringsafgift, og så slipper du også for at skulle af med et stort beløb på en gang. I stedet betaler du en månedlig ydelse, der ofte er meget overkommelig. Klik på linket for at blive klogere på, hvad det koster at lease en varebil.

Til håndværkere, der ønsker at købe deres firmabil

Hvis du ønsker at købe en varebil til dit firma, så har du som udgangspunkt to muligheder.

Du kan vælge at købe en helt ny bil, så du er sikker på, at alt er, som det skal være. Ofte kommer bilen med nogle års garanti, og du skal derfor ikke bekymre dig om dyre reparationer.

Du kan også vælge at købe en brugt varebil. Det har både sine fordele og sine ulemper. Fordelen er, at du kan finde en god bil til et noget mindre beløb, end hvis du køber en ny. Omvendt, så får du ikke de samme garantier, som hvis du køber en ny, ligesom du ikke ved, hvordan den er blevet kørt af den, som tidligere ejede den.

Ny eller brugt firmabil? Det er op til dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here