Bedømmelse:

Festool 720W EHL 65 EQ-PLUS

Festool laver altid fremragende produkter, og her er endnu et af dem. Denne El høvl er endnu et eksempel på at Festool har formået at fylde deres produkter med innovativ teknologi, kraft og en meget høj brugervenlighed...
Læs hele anmeldelsen
Bedømmelse:

Makita elhøvl 82MM 850W

Makita levere bare den ene kvalitets maskine efter den anden, og denne El høvl er ingen undtagelse. Den leverer en utrolig høj power, og du vil uden tvivl føle dig rigtig godt tilpas med denne El h...
Læs hele anmeldelsen

I det nederste stykke af artiklen har jeg vurderet 2 Elhøvle, som er dem jeg mener lever op til de kvalitetskrav jeg stiller til en Elhøvl. De er udvalgt på baggrund af deres kvalitet, robusthed og pålidelighed. Tryk på den farvede bjælke under hver model, så bliver du stillet om til en fyldestgørende vurdering, samt du får et BILLIGT tilbud på netop den model.

De Elhøvle jeg har valgt at vurdere og bedømme er følgende:

  • Makita elhøvl 82MM 850W
  • Festool 720W EHL 65 EQ-PLUS

Hvor meget skal du bruge den?

En Elhøvl er måske ikke lige det der kommer først op i tankerne, når man snakker om Gør-Det-Selv værktøj. Men den er virkelig god at have ved hånden, og kan rent faktisk bruges til ret mange ting, hvis man gider bruge tiden til at finde ud af hvad den kan. Men inden du køber skal du selvfølgelig lige gøre op med dig selv, hvor meget du selv tænker du vil komme til at bruge den. Gør dig selv den tjeneste at købe kvalitet fremfor den billige ovre i byggemarkedet. Du får så meget mere arbejdsglæde ved en maskine som giver kvalitets resultater tilbage til dig.

Til hvilke formål skal du bruge den?

Igen skal du inden du køber måske lige tænke hvilke projekter du vil bruge den til i fremtiden. Som skrevet oppeover, så kan den bruges til ret mange ting, hvis man forstår at bruge dens kvaliteter.

 I hvilket prisleje forventer du at den skal koste?

De Elhøvle jeg har testet ligger måske ikke helt i den billige ende af skalaen, men som jeg har nævnt tidligere, så er det kvalitets værktøjet vi går efter her, og kvalitet koster som altid lidt mere end andre ting gør. Man kan godt finde en Elhøvl til 3-400 kr., og de kan såmænd godt høvle lidt for dig, men de har bare ikke det kvalitet og finish som de høvle du betaler lidt mere for. Derfor skal du gøre op med dig selv inden du køber, hvor meget du vil spendere på sådan en maskine. Men lad dig ikke skræmme af prisen, led hellere lidt på markedet efter nogle tilbud. Det sker jævnligt at der er knaldtilbud på lige den Elhøvl du ønsker dig.