WORX Landroid Robotplæneklipper S500 WIFI 

0
740

Så er lillebroren i WORX familie også kommet til verden. Denne model hedder S500 med WIFI, og som tallet i navnet siger, så anbefales den til brug på græsplæner der er mindre end 500 kvm. Den er meget simpel at bruge, og dog er den så fyldt med kvalitet at du roligt kan sove om natten og ikke frygte at dit græs ikke bliver holdt nede.
Noget af det der er rigtig godt ved denne model, er at den klipper helt tæt til kanten. Tidligere har det knebet med at komme helt ud til kanten, men det er ikke tilfældet længere. Den kommer så tæt ud til kanten som helt ind til 2,5 cm, hvilket må siges at være acceptabelt.
Måden du kontrollere denne robotplæneklipper sker ved hjælp af en App til din smartphone. Herfra kan du give den de kommandoer du gerne vil have den til at udfører for dig. Så det eneste du reelt skal gøre når du køber sådan en her, er at lægge kantgrænsekablet ud hvor du vil have det til at ligge, og så downloade din app, og derfra klare maskinen resten.

Som på alle de andre robotplæneklippere fra WORX, så er der også en rengsensor på denne model, der forhindrer at den slår græs i regnvejr, og derved bliver ødelagt. Den slår græsset rigtig flot, højden på græsset kan justeres fra 20-60 mm. Og med sit gode bio-klip, så kan du ikke se det afslåede græs.
Udover en regnsensor, så er der også indbygget en sensor der registrerer hvis maskinen vælter, eller den bliver løftet op. Sker dette, så stopper maskinen med det samme, så her er sikkerheden også i top.

Noget nyt på WORX maskinen her, er at der er skær på begge sider af knivene, så du behøver kun vende klingen, og derved ikke udskifte den så ofte som man ellers skal.

Priser på WORX Landroid Robotplæneklipper S500 WIFI 
ForhandlerTotalprisLæs mere
4.699,00 Læs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

Tekninske specifikationer:

MærkeWorx
ProduktserieLandroid
ModelS500 WIFI
Smartphone appJa
Højde24 cm
Længde 54 cm
Bredde40 cm
Klippebredde 18 cm
Vægt7,4 kg
Lydniveau (dB)68
Max plænehældning35%
BioklipJa
Højdejustering20-60 mm
Arbejdsareal500 kvm
Knive3-bladet knive
Køretid60 min
Ladetid80 min
BatteritypeLithium-Ion
FarveOrange/sort
TypeRobotplæneklipper
Inkluderet tilbehør10 m forlængerkabel
9 x knive
130 meter grænsekabel
180 pløkker
1 x unbrako nøgle
2 x målebånd
6 x skruepløkke (ladestation)
Opladerstation m 15 meter forlængerledning
4 x søm til opladerstation

 

Priser på WORX Landroid Robotplæneklipper S500 WIFI 
ForhandlerTotalprisLæs mere
4.699,00 Læs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

DIY-manden

Er til daglig den familiefar, der godt kan lide at omgive mig med kvalitets produkter, og det er en ekstra bonus hvis de tilmed kan findes til en billig penge.
Det høje kvalitetsniveau jeg holder mig i hverdagen, bruger jeg igen her på Bygselviden. Det er en sand fornøjsele at kunne viderebringe den kvalitet jeg har fundet til jer andre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here