WORX Landroid Robotplæneklipper S500 WIFI 

0
4032

Last Updated on oktober 16, 2018 by DIY-manden

Så er lillebroren i WORX familie også kommet til verden. Denne model hedder S500 med WIFI, og som tallet i navnet siger, så anbefales den til brug på græsplæner der er mindre end 500 kvm. Den er meget simpel at bruge, og dog er den så fyldt med kvalitet at du roligt kan sove om natten og ikke frygte at dit græs ikke bliver holdt nede.
Noget af det der er rigtig godt ved denne model, er at den klipper helt tæt til kanten. Tidligere har det knebet med at komme helt ud til kanten, men det er ikke tilfældet længere. Den kommer så tæt ud til kanten som helt ind til 2,5 cm, hvilket må siges at være acceptabelt.
Måden du kontrollere denne robotplæneklipper sker ved hjælp af en App til din smartphone. Herfra kan du give den de kommandoer du gerne vil have den til at udfører for dig. Så det eneste du reelt skal gøre når du køber sådan en her, er at lægge kantgrænsekablet ud hvor du vil have det til at ligge, og så downloade din app, og derfra klare maskinen resten.

Som på alle de andre robotplæneklippere fra WORX, så er der også en rengsensor på denne model, der forhindrer at den slår græs i regnvejr, og derved bliver ødelagt. Den slår græsset rigtig flot, højden på græsset kan justeres fra 20-60 mm. Og med sit gode bio-klip, så kan du ikke se det afslåede græs.
Udover en regnsensor, så er der også indbygget en sensor der registrerer hvis maskinen vælter, eller den bliver løftet op. Sker dette, så stopper maskinen med det samme, så her er sikkerheden også i top.

Noget nyt på WORX maskinen her, er at der er skær på begge sider af knivene, så du behøver kun vende klingen, og derved ikke udskifte den så ofte som man ellers skal.

[afp id=”129″]

Tekninske specifikationer:

Mærke Worx
Produktserie Landroid
Model S500 WIFI
Smartphone app Ja
Højde 24 cm
Længde  54 cm
Bredde 40 cm
Klippebredde  18 cm
Vægt 7,4 kg
Lydniveau (dB) 68
Max plænehældning 35%
Bioklip Ja
Højdejustering 20-60 mm
Arbejdsareal 500 kvm
Knive 3-bladet knive
Køretid 60 min
Ladetid 80 min
Batteritype Lithium-Ion
Farve Orange/sort
Type Robotplæneklipper
Inkluderet tilbehør 10 m forlængerkabel
9 x knive
130 meter grænsekabel
180 pløkker
1 x unbrako nøgle
2 x målebånd
6 x skruepløkke (ladestation)
Opladerstation m 15 meter forlængerledning
4 x søm til opladerstation

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here