Byg selv dine møbler med EUR-paller

0
535

Last Updated on februar 17, 2022 by blogadmin

Det har aldrig været mere populært at have et ”råt” hjem, hvor man kan se, at folk har været i gang med gør-det-selv projekter. Især EUR-paller har virkelig gjort sit indtog i de danske hjem, hvor det rå træ kombineret med hjemlig hygge giver et enormt moderne look. Det er der rigtig god grund til – det er nemlig en billig måde at bygge sine egne møbler på!

Byg en sofa

Noget af det mest populære man kan bygge med EUR-paller er sofaer. Det er især fordi EUR-paller er firkantede, og derfor er det et temmelig nemt projekt. Du kan derfor lave din sofa helt som du vil have den. Hvad end det skal være en topersoners sofa, eller en kæmpe flyder med chaiselong, så er det noget selv de mest uerfarne gør det selv mennesker ville kunne bygge. Du skal faktisk bare koncentrere dig om hvilke puder du ønsker, og i hvilket materiale eller farver, så det bliver lige præcis din stil.

Byg en seng

Du kan også med fordel bygge en seng af EUR-paller, igen på grund af deres firkantede form. Uanset hvor høj en seng du ønsker dig, så kan du få det som du vil have det. Du kan nemlig bare stable EUR-pallerne oven på hinanden, i stedet for at købe en sengeramme. Du kan også lave rammen af EUR-paller lidt større, så du lægger en madras, men også har plads ved siden af, der fungerer som et lille sengebord. Du kan også sætte lys inde under EUR-pallerne, så det bliver en mere hyggelig seng, og giver noget hjemligt stemning under det rå look.

Byg en hylde

Du kan også hænge en EUR-palle op på væggen, og indrette den med lyskæder, planter, som opslagstavle eller meget andet. Det giver virkelig et råt look. Det kan måske føles som om den fylder meget på væggen, men det giver virkelig noget helt særligt til dit hjem.

Byg udendørsmøbler

Det kan næsten ikke være nemmere at bygge sin udendørsmøbler af EUR-paller. De kræver nemlig ikke særlig meget pasning og pleje. Igen kan du helt selv designe størrelsen på dine møbler. De kan stå ude hele året, og det er uanset om det er på en altan, en græsplæne eller en terrasse. Der findes ikke noget bedre end at sidde udenfor og fange solstråler, uanset om det er vinter eller sommer. Du kan blot sætte dig til rette i dine møbler, og nyde livet!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here