Om os

Mit navn er Brian Mattsson, og sammen med min gode ven og kollega Tim Peterson har vi lavet denne side om gør-det-selv projekter. Vi har en stor passion for at lave tingene selv, når det skal laves, og sammen har vi lavet flere gør-det-selv projekter. Det udmøntede sig i at vi gerne ville øse ud af vores erfaring til andre som har brug for lidt hjælp til at finde ud af hvordan de skal gøre. Vores erfaring og styrke ligger i at have uddannelse indenfor tømrefaget, og så en masse vilje til selv at ville og lære.

Vores beslutning for at lave denne side udmønter sig lidt i, hvor dyrt det kan være at få lavet noget, som man med lidt snilde og viden, selv kan lave. Vi forsøger hele tiden at optimere siden, så skulle du have et emne som vi endnu ikke har været igennem, så er du meget velkommen til at skrive til os. Vi gør hvad vi kan for at svarer tilbage så hurtigt som muligt, og vi er altid friske på en debat. Måske har du nogle erfaringer on de projekter vi har været igennem, som måske kan gøres på en anden måde, så hører vi meget gerne fra dig.

Rigtig god fornøjelse med siden her, og vi håber du finder det projekt du brænder for at lave. Vi driver også Osmedhus.dk, som du er velkomment til at besøge.

Tim & Brian