Romantisk haverum? Her er et par tips og tricks

0
78

Last Updated on juli 27, 2023 by Handymand

Mange drømmer om haverum, der oser af romantik med alt, hvad det indebærer af blomstrende dufte og frodige planter. Det kan bare være svært at vide, hvordan man kommer fra A til Z med den romantiske have – så her er en lille håndfuld tips! 

Romantik behøver ikke kun at finde sted på film. Det kan også finde sted i din egen have. Det handler bare om at skabe et romantisk haverum, fuld af atmosfære og stemning. Der er heldigvis nogle konkrete ting, du kan gøre, så du ret hurtigt kan fortrylle og forvandle uderummet. Læs med her og få nogle gode idéer.

Roser og romantik hører sammen

Du kan ikke sige romantik uden at sige roser. De to ting hører nemlig bare sammen. Noget af det første, du skal plante i din romantiske have, er derfor roser. Der findes et hav af sorter, og du kan med fordel kombinere, mikse og matche. Husk også nogle, der kan klatre, så de kan hænge ind over din terrasse eller kravle op ad din husmur.

Du kan også overveje at tilføje rosenbuer og lave små stier under dem, der fører gennem haven. Så bliver det altså ikke meget mere romantisk, og desuden vil din have komme til at dufte ganske vidunderligt. Der er nemlig ikke noget, der dufter som blomstrende roser.

Lad det vokse vildt

Den romantiske have er vild og frodig snarere end kontrolleret. Romantikken som stilart og tankegang handler jo netop om de store tanker og følelser, som ikke kan kontrolleres. Du skal derfor ikke være bange for at lade græsset gro nogle ekstra centimeter eller strø vilde blomster ud over plænen. Natur er meget velkomment i det romantiske haverum.

Skab stemningsfulde oaser

Stemningsfulde oaser er en vigtig del af den romantiske have. Der skal nemlig være masser af steder, man kan slå sig ned, nyde naturen, drømme og tænke store tanker. Du kan med fordel vælge havemøbler med snirkler eller udskæringer, eventuelt i stål eller træ. Læg bløde puder og tæpper i møblerne, så de indbyder til afslapning.

Arranger en romantisk date i haven

Når dit romantiske uderum er blomstrende og lækkert, er det bare om at nyde det. Og hvorfor ikke opholde dig i det stemningsfulde rum med en dejlig date? I dag kan du finde mange gode kandidater på diverse platforme.

Her kan du finde et godt match, hvad end du er til romantik i haven, en fræk oplevelse i det fri eller en tur i swinger klub. Mulighederne er mange, og det er bare om at gribe dem! Tænd havens lyskæder og lanterner, skænk op i vinglassene, og lad romantikken indfinde sig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here