Byg selv med professionelle slanger

0
450

Last Updated on oktober 25, 2021 by Bygherren

Der er noget velgørende ved at kunne bygge tingene selv. Man sparer penge og man lærer ofte en masse nye spændende ting. Det giver selvtillid og mod på mere. Og når man ser at det hele virker, så er man næsten ikke til at skyde igennem. Den, der bygger selv har denne glæde. Det er skønt at vide at man kan lave selv de mindste ting, og ikke behøver at betale sig fra det. Hvis man skal bygge noget, hvor der indgår slanger og samlinger, så skal bruge de rigtige materialer.

Hos Fontenay kan du købe alle slags slanger, selv olieslanger og levnedsmiddelslanger. Det er godt at vide at der findes en sådan leverandør på markedet, hvos man kan henvende sig, når man har behovet. Firmaet leverer olieslanger og alle mulige typer slanger til industri og har et enormt lager med mere end 30.000 enheder. Fontenay har mange års erfaring med levering af denne type produkter. Det dygtige personale står altid klar med gode råd og vejledning, hvis man henvender sig.

En bred kundeskare

Kloakmestre, landmænd og rederier er blot en lille del af det klientel, Fontenay dagligt betjener. Det giver selvsagt en enorm erfaring at hjælpe så mange forskellige kunder på daglig basis år efter år. En erfaring, der hver dag omsættes til servicering og rådgivning af et bredt felt af kunder. Store og små, professionelle og gør-de-selv-folk. Alle er velkomne her.

I webshoppen kan man finde de forskellige industri slanger og løsdele, delt op i kategorier, der giver et godt overblik over sortimentet. Det gør det let for alle at gå ind og finde varerne selv. Og der laveres til døren, hvis det er nødvendigt. At kunne betjene siger af denne specialists store lager og viden, er en stor tilfredsstillelse for kunderne. Og man er altid velkommen til at spørge.

Afprøvning og testning

Når man køber varer hos Fontenay, så er man sikker på at man får optimalt fungerende produkter. Slanger og løsdele afprøves og testes, så man er sikker på at alt fungerer når produktet når frem til kunden. Det er en stor tryghed at vide, at der er taget godt hånd om varen inden man tager den i brug. For det skal jo holde og virke, det, man køber. Ellers kan det jo være lige meget.

Den store ekspertise og erfarenhed giver kunderne den tryghed som er nødvendig, når man står i et professionelt forhold til sine installationer. I en ofte travl hverdag går det ikke at satse på usikre leverandører. Tingene skal fungere med det samme. Der skal ikke være usikkerhed forbundet med at handle, heller ikke med olieslanger og andre slanger. Også når man bygger tingene selv, er man afhængig af at leverandøren er til at stole på.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here