Få lækker belysning i hjemmet med LED strips

0
911

Last Updated on januar 8, 2021 by Handymand

Hvis du vil have inspiration til nye lækre belysningsløsninger til hjemmet, så læs med her!

Mange vælger i dag LED lys, når de bygger selv. Det er efterhånden almindelig kendt, at LED har et lavere el-forbrug og holder længere, end fx halogenpærer og lysstofrør, og så giver LED teknologien bare mulighed for at designe belysningsprodukter på helt nye måder, der giver en masse spændende muligheder, når man indretter sit hjem. Der er med andre ord ikke noget at sige til, at LED er blevet uhyre populært.

Kort om LED strips

Ét af de LED produkter, der virkelig er blevet populære, er LED strips. De har efterhånden været på markedet et stykke tid, og gennemgående for de fleste produkter er, at det er et LED bånd i letbøjeligt gummimateriale, hvor der sidder en masse små LED dioder tæt monteret inde i båndet. Herved kan det bøjes og tilpasses, som man ønsker det, når man monterer det.

Siden LED strips først kom på markedet, er der sket en masse på produktudviklingen, og man kan idag få en række smarte løsninger.

Hos den store onlineforhandler PlusLED, oplever man, at nogle af de meget populære led strips produkter er dem, hvor man nærmest køber et lille samlesæt, hvor LED båndet kan tilpasses i længden og kun købe de meter, man lige skal bruge. Og så kan man få diverse samlinger, hjørnevinkler og monteringsclips, så det er meget nemt at tilpasse og montere sin led strip, hvor man ønsker det.

En anden meget populær LED strip løsning er den nye RGB (Red Green Blue) type, som er LED bånd med millioner af farver, som kan indstilles og styres via App og Fjernbetjening. Generelt er belysning i Smart Home kategorien, som kan styres, blevet meget populært de seneste år.

Kreative løsninger med LED strips

LED strips med og uden RGB kan bruges et utal af steder i boligens rum, og det er derfor muligt at give kreativiteten frit spil og tænke ud over hvor man eller har almindelige lamper og spots. LED strips kan fx bruges rundt i kanten af lofter, men de giver også et super lækkert spil, hvis man monterer dem under fx skabe, trappen eller væghængte reoler og møbler. Monteres det under sengen i en dæmpbar version, er det rigtig lækkert, hvis man skal op om natten. Det kan også give en lækker effekt bagved TVet og gør at det er mere behageligt for øjnene at se TV.

RGB modellerne med farver er rigtig populære både til børnenes værelser, hvor de små elsker at skrue på de mange farver, men det giver også mulighed for at omdanne stuen eller kælderbaren til ren discostemning til festen.

Vælg den rette kvalitet og forhandler

Når du skal ud og kigge efter LED strips, så sørg for at købe fra en anerkendt forhandler, så du er sikker på, at kvaliteten er i top. Der findes rigtig meget godt LED på markedet, men man kan også købe det for billigt, og så risikerer man nemt, at det enten ikke holder så længe, eller at lyset ikke er godt i produkterne.

Har du brug for hjælp til den rigtige løsning, så kan det være en god idé at kontakte en forhandler og forelægge dine idéer og tanker. Så kan de hjælpe med at finde den helt rigtige løsning med LED strips til dig.

Vi håber, at artiklen har givet dig inspiration til at få lavet noget ny lækker belysning i din bolig med LED strips.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here