Hvilken boligstil skal du vælge?

0
279
Det kan være svært at vælge den rette boligstil

Last Updated on juli 26, 2022 by Thomas

Du står måske lige midt i en flytning og tænker over, hvordan du skal indrette dit nye hjem – eller måske du bare har brug for en forandring. Uanset hvad har vi i denne artikel fundet frem til 3 forskellige boligstile. Her giver vi dig tips og tricks til, hvordan du nemt og simpelt kan komme i mål!

Den klassiske stil

Først og fremmest tænker du måske over, hvad der karakteriserer den klassiske stil. Vi har også et bud på det! Vi synes, at det som karakteriserer den klassiske stil er simple og tidsløse designs med farver og kunst, som sjældent går af mode. 

Hvis du ønsker at forsøge dig med denne indretningsstil, kan du med fordel anskaffe dig en bogreol og fylde op med klassiske pyntegenstande – herunder planter – samt bøger i massevis. Hvis du ikke er til bøger, kan du også sagtens blot holde dig til pyntegenstande og planter. 

Foruden dette tip, bør du vælge møbler i en “lettere og elegant” stil. Et par klassikere, som du eventuelt kan drage inspiration fra er y-stolen eller CH30P stolen, som måske næsten anses som retro nu til dags. Uanset hvad, bør du have fokus på møbler, som ikke stjæler for meget opmærksomhed i indretningen. 

Den minimalistiske stil 

Den minimalistiske stil skiller sig meget ud fra andre stile. Her bruger vi inspiration fra den skandinaviske minimalistiske stil, hvor hvide og generelt lyse farver er et hit. 

Hvis du vil forsøge at ramme denne stil, bør du først og fremmest tænke minimalistisk. Det handler om at holde alt simpelt – både den mængde af ting, som du stiller frem men bestemt også i forhold til farver. Her bør du ikke fylde reolerne med bøger og pyntegenstande, men i stedet finde en meget simpel reol og generelt ikke placere mange genstande på reolen. 

Du bør også huske på, at du skal holde møblerne enkle. Det duer eksempelvis ikke, at investere i y-stole i denne sammenhæng, da det flettede sæde minder meget om bløde teksturer og en varm atmosfære. Derfor, hvis du vil være sikker på at ramme en skandinavisk minimalistisk stil, bør du holde dig til helt simple designs af møbler. 

Den eksotiske stil 

Den eksotiske stil skiller sig også hurtigt ud fra mængden. Vi ser den måske ikke ofte herhjemme i Danmark, men indretningsstilen stiger faktisk i popularitet. Her er farver og bløde teksturer et hit – og der skal gerne være mange af dem. 

Indretningen må pludselig gerne være en smule tilfældig og der må meget gerne være større møbler, idet de ofte tager en del opmærksomhed i rummet. Når mange elementer i hjemmet kræver opmærksomhed, ser man ofte, at den eksotiske stil udfolder sig optimalt. Herunder kan du eksempelvis søge inspiration i skalstolen, som bestemt er et design, der bliver lagt mærke til. Stolen forlanger sin plads og tit kan stolen være med til at skabe en varm og aldeles hyggelig atmosfære. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here