Indret dig uden skarpe kanter

0
750

Last Updated on maj 22, 2021 by Handymand

Du kender helt sikkert det med at gå ind i et hjørne af noget. Du rammer lige hjørnet af bordet, Eller du støder tåen ind i et bordben, og det gør ond resten af dagen.

Det er ikke sjovt. Hjørner og skarpe kanter kan også rent æstetisk være lidt et problem. Er de det for dig, så kan du prøve at indrette dig uden dem.

Når du bygger og bygger om, så kan du prøve at undgå skarpe kanter. Når du indretter dig, kan du også prøve at holde dig fra dem. Så kan du få et behageligt, smukt hjem uden grimme, smertefremkaldende kanter og hjørner.

Byg rundt

Tænk på kanterne, når du bygger og bygger om. Mange af dem kan du sikkert undgå. Hvis du tænker på at bygge rundt og buet i stedet for firkantet. Lav runde døråbninger, lad væggene være runde og så videre.

Det giver nogle ekstra udfordringer til et byggeprojekt, hvis der skal være færre hjørner og kanter. Men hvis du gerne vil undgå dem, så prøv at tænke i den retning. Langt hen ad vejen vil det være muligt.

Indret dig blødt

Du kan også tænke rundt og blødt i din indretning. Når du er færdig med at bygge, og selve bygningen står, så skal du naturligvis til at indrette. Med hensyn til møblerne kan du vælge nogle, som er bløde og runde. Vælg en stor sofa, som kan dominere i stuen. Sofaen er et blødt møbel. Ved sofaen kan du stille et rundt sofabord. Så har du ingen hjørner og kanter.

Indret dig med masser af puder og bløde siddepladser. Tænk også i runde møbler. Spisebordet vil du også nemt kunne finde i en rund eller oval udgave. Du kan måske ikke finde runde skabe, men du kan vælge nogle, der har fået afrundet hjørnerne lidt.

Det er en smagssag

Hvor meget du vil undgå hjørner og kanter i dit hjem er selvfølgelig helt op til dig. Du kan køre den helt ud, eller du kan nøjes med de ting, der er nemme. Det er nemt at vælge runde og bløde møbler. Et rundt sofabord er lige så nemt at købe som et firkantet. Til gengæld vil det få din stue til at virke mere rar og mindre stiv.

Du bør indrette dig, som du har lyst til. Men er du træt af, at det hele er så firkantet, så prøv at indrette dig mere rundt.

Handymand

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here