Paslode dykkerpistol 0gr FN 1650.2

0
1435

Denne dykkerpistol er drevet af luft, hvilket vil sige du også skal bruge en kompressor, som kan yde den rigtige mængde luft. Det er slet ikke sjovt at stå med en kompressor der levere for lidt luft, så kommer sømmen kun halvvejs i og sidder fast i maskinen. Den er meget driftssikker, og bruger kun lidt olie en sjælden gang for at smøre de indvendige mekaniske dele. Den er virkelig et godt stykke værktøj til mange forskelligartede opgaver.

Håndtaget er gummistøbt, og giver dig et bedre greb og ergonomi. For at forhindre dig i at skyde løs, så er der monteret tomskudsspærre, hvilket forhindre dig et skyde mod materialer uden søm i. Skulle det ske, så ville den afsætte mærker på træet, hvilket ikke er så hensigtsmæssigt. Der er brugervenlig justering af dybde, og det er nemt at fjerne fastklemte dykkere.

Priser på Paslode dykkerpistol 0gr FN 1650.2
Forhandler Totalpris Læs mere
892,00 Læs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

 

Specifikationer for Paslode dykkerpistol 0gr FN 1650.2

  • Sømlængde: 16-50 mm
  • Vægt: 1,31 kg

Hvad følger med

  • Kuffert
Priser på Paslode dykkerpistol 0gr FN 1650.2
Forhandler Totalpris Læs mere
892,00 Læs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

Handymand

Tim er kvalitets nørden, som lægger vægt på godt design i funktionelle produkter, til skarpe priser. Det er den passion der kommer til udtryk her på siden, og dermed hjælper dig til at vælge rigtigt med det samme.

Latest posts by Handymand (see all)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here