Sticky notes – 3 måder at bruge dem på

0
446

Last Updated on januar 19, 2022 by Byggebob

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du ikke selv har dem derhjemme, har du helt sikkert enten set dem i butikkerne eller på arbejdspladsen. De små kvadratiske lapper papir, der kan købes i bunker i et væld af farver, og de kan også tilpasses firmaet med logo, motto, og hvad man nu ellers vil vise på et lille stykke papir. Sticky notes er for mange et helt uundværligt redskab til dagligdagen, og de små papirstykker kan gøre en stor forskel i hverdagen, når det gælder organisering og effektivitet. Derfor kan det også være en god ide at købe flere typer hjem, så du kan benytte dem i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Men hvad kan sådan en bunke klisterpapir i det hele taget bruges til, spørger du nok – og undrer dig over, hvorfor vi skriver om sticky notes på en gør-det-selv-hjemmeside. Som svar på dit spørgsmål giver vi dig her tre ting, du kan bruge sticky notes til, når du arbejde med gør-det-selv.

Få alle dine opgaver skrevet ned

Den åbenlyse, og mest udbredte, anvendelse af sticky notes er idégenerering og planlægning. Du kan nedskrive alle dine idéer, hver på sin lap, og så kan du organisere dem, som du har lyst til. Hvad skal du have lavet først? Og skal du male, før du borer et hul? Du kan nemt få alle dine opgaver organiseret, når du har dem alle skrevet ud på sticky notes. Eksempelvis kan du organisere opgaverne som en liste, hvor du river den øverste lap af, når du er færdig med den pågældende opgave. På den måde kan du også sikre dig, at du ikke glemmer en opgave, for den vil stå på listen.

Farvekodning

I forlængelse af planlægningen, kan du samtidig fordele opgaverne til de andre, der er inde over projektet. Hvis du køber sticky notes i forskellige farver, kan hver person tildeles en farve, og alle deres opgaver bliver skrevet på sticky notes af netop den farve. På den måde ved alle, hvad de skal, og så længe ingen af opgaverne i samme farver afhænger af opgaver fra andre farver, kan I effektivt få arbejdet gjort.

En anden måde at fordele farverne på, er på opgavernes karakter og/eller afhængighed af hinanden. Så kan du selv gøre dig det klart, hvad din næste opgave indebærer, bare ved at se farven på lappen.

Opsamling af borestøv

Det sidste forslag er anderledes fra de forrige, og er meget specifik. Men den er ikke desto mindre anvendelig – især fordi vi alle på et eller andet tidspunkt skal bore et hul. Hvis man er to, kan den anden holde en støvsuger under boret for at samle støvet allerede, når det presses ud af hullet.

Men det er ikke nemt, når man er ene om det. Der kan man bruge en sticky note: Sæt den fast umiddelbart under det sted, hvor hullet skal bores, og fold lappen, så den stikker ud fra væggen. Så lander det meste af støvet derpå, og det bliver væsentligt nemmere at gøre rent.

Der er en masse andre anvendelsesmuligheder for de små lapper papir, så mon ikke du skulle anskaffe dig en bunke eller to?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here