Træpiller på flere måder

0
556

Last Updated on september 29, 2021 by blogadmin

Træpiller har i mange år været et meget billigt alternativ til mange andre former for opvarmning af boligen.

Men det er ikke lige meget hvilken kvalitet du bruger, hvor du køber dem, eller hvordan du får dem leveret.

Har du fokus på miljøvenlighed, prisen, eller at det skal være bekvemt at fyre med træpiller. Uanset hvad, så kan du få træpiller der imødekommer dine ønsker og behov.

Læs mere om de forskellige muligheder herunder.

Miljøvenlige træpiller

Bruger du allerede træpiller, så tænker du måske at din opvarmning er miljøvenlig, men det er ikke helt rigtigt, der er nemlig stor forskel på kvalitet, og produktion.

Om træpiller er miljøvenlige handler nemlig ikke kun om at de er Co2 neutrale når de bliver brændt, men også om hvor meget Co2 de forbruger undervejs i processen. Altså hvor langt træet bliver fragtet, hvordan det behandles osv.

Stampemøllen producerer træpiller der er miljøvenlige og Co2 venlige fra start til slut, hvis du gerne vil læse mere om hvordan, så klik her.

Bekvem levering af træpiller

Med et træpillefyr er du helt sikkert ikke ubekendt med det store arbejde der kan ligge i det.

Heldigvis er det med tiden blevet en del lettere at fyre med træpiller, bl.a. med forskellige automatiseringer så du kun skal fylde på i ny og næ, men derfor vejer træpiller stadig, og bare det at få dem slæbt fra kantstenen og ind til fyret kan være et stort arbejde.

Når du får træpiller fra stampemøllen, så kan du vælge at gøre det meget bekvemt for dig selv, ved at vælge levering med mobil truck.

Det er en truck der kan komme frem stort set overalt hvor der er en frihøjde på 2,8 meter, og kan køre på stort set alle underlag. Så nu er det slut med at slæbe tunge sække med træpiller hen over gårdspladsen.

Spar penge på dine træpiller

Opvarmning af boligen, kan være en af de mere omkostningstunge poster i boligøkonomien, og for at optimere denne, så er der mange der er på jagt efter billige træpiller.

Stampemøllen producerer også træpiller til tyskland, og du har derfor mulighed for selv at hente dine træpiller ved den tyske grænse, og dermed spare yderligere penge, da der kun skal betales tysk moms.

Om det kan betale sig for dig, afhænger selvfølgelig af hvor lang køreturen er, og hvor meget du kan have med af gangen. Jo større indkøb, jo større besparelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here