TV Bænke på tre forskellige måder

0
1046

Last Updated on juni 30, 2020 by Byggebob

Dette er sponsoreret indhold

 

Rustik skoopbevaring

En propfyldt entré uden nogen form for system eller æstetisk udtryk. Lyder det bekendt? Og kender du til den rodede gang eller entre hvor skoene smides bekymringsfrit, idét man træder ind ad døren? Fortvivl ej. Det kan godt være TV Bænkens navn umiddelbart klinger af blot at yde én funktion. Men med disse tv bænke og deres rustikke og tilmed naturlige look, vil man med garanti kunne præge sin entré eller hvor end man opbevarer sine sko, til det bedre. Ønsker du meget opbevaring kan TV bænkens overflade agere hylde og du har hermed to hylder til sko. Hvis ikke du sidder inde med helt så mange sko, kan overfladen pyntes med hynder eller et stykke skind, hvor du inden din løbetur eller tur i den lokale brugs, kan sidde og trække i fodtøjet. TV Bænken er altså ikke kun endnu en æstetisk tilføjelse til din lejlighed, men også et praktisk element til at skabe orden og ro i din entre.

Daybed i træ

TV Bænken kan tilmed kombineres med en blød hynde eller madras, og i denne forbindelse bruges som daybed eller endda som alternativ til den traditionelle sofa. Bænkens simple men rå stil passer perfekt til dig der vil skabe et lidt anderledes og moderne udtryk i dit hjem. Så om du ønsker en simpel men fed løsning til den traditionelle sofa eller blot mangler et afslappende sted, hvor du kan give dig i kast med ugens magasin eller blot slappe af til en lydbog, så er der rig mulighed for det med TV bænken her. Bænken indeholder som sagt en hylde, hvor eventuelt læsestof eller andre sager kan opbevares så stilen samtidig holdes ryddelig.

Alternative siddepladser ved spisebordet

Sidst men ikke mindst, vil TV bænken også, i kombination med dine spisebordsstole, kunne skabe et spændende udtryk i dit køkken. Her ville den dog ikke blot præge det visuelle udtryk i dit hjem, men samtidig tilføre en vis form for fællesskab. Her kan bror, søster og farmor alle sammen rykke sammen og komme hinanden ved under aftensmåltidet. Igen vil bænkens hylde tilbyde dét praktiske element, der hedder – ekstra opbevaring. Og hvem kunne ikke godt bruge noget ekstra opbevaring ved spisebordet, som hverken indebærer mindre spiseplads eller rod i nogen form. TV bænken går altså langt ud over dens navn og mulighederne er heller ikke blot tre. Vær kreativ og mulighederne vil være mange.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here