3 tips til at give dit hjem en makeover med maling

0
399

Last Updated on maj 27, 2022 by blogadmin

Har du et hjem, der godt kunne trænge til en makeover? Det kan både være et hjem, som du har boet i, i mange år, og som dermed er kommet til at fremstå lettere umoderne med tiden, eller det kan være et nyt hjem, som du lige har købt og som du drømmer om at give netop dit personlige pift til. Uanset hvad, er der masser af god inspiration at hente her i artiklen, hvor vi vil give tre gode tips til at give dit hjem en smuk og kreativ makeover. Læs med her.

Maling kan gøre forskellen

Der kan noget om snakken, når man taler om helhedsindtrykket. Her kan man tænke på de programmer, der for eksempel handler om “hus til halsen”, hvor de ikke har kunnet sælge deres hjem. Her viser programmet, at det ikke kun er markedet, beliggenheden og købernes købekraft, der giver udslaget for, om boligen ender med at blive solgt. Det er lige så meget helhedsindtrykket, der tæller. Her kan maling fra flugger være lige netop det pift, der skal til for at din bolig fremstår knivskarp og giver et indtryk af, at her er der nogle, der kræser for hjemmet.

Mal køkkenlågerne

Måske har I et ældre køkken, som I alligevel ikke har råd til at udskifte. Der er råd for dette, idet maling af køkkenlågerne kan bidrage positivt til ovennævnte helhedslook. Ønsker I samme farve som før eller måske en mere frisk og trendy farve? Det er kun fantasien, der sætter grænser. I kan for eksempel male i lilla farver og skabe et fransk inspireret køkken, eller i sort og hvid og gå den mere klassiske vej. I vil blive overraskede over, hvor meget maling kan ændre helhedsindtrykket for køkkenet og hele hjemmet.

Mal havemøblerne

Har I en masse gamle og slidte havemøbler, der giver et lidt slidt og gammelt look i haven? Så kan I sagtens også give dem en makeover og male dem i flotte og tidssvarende farver. Har I havebænke, stole, borde og børnemøbler i haven, så start med at slibe dem og giv dem først en gang grundmaling til at dække over eventuelle huller. Herefter kan I give dem en flot slutmaling, der er prikken over i´et. Det kan endda resultere i, at I ønsker at bruge møblerne mere, fordi de virker mere indbydende og brugbare. Inviter gæster til at fejre det og voila, malingen har skabt mirakler.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here