De hotteste trends inden for vinduer og gardiner

0
1789
Lyse gardiner

Last Updated on januar 19, 2021 by Blogger

Som nybygger skal du tage stilling til rigtig mange ting.

De store beslutninger kan være svære at træffe, men tager du et step ad gangen, så er vi sikre på, at du kommer lykkelig i mål inden for nær fremtid. I byggeprocessen skal du på et tidspunkt beslutte dig for, hvilke vinduer dit kommende hjem skal udstyres med. I den forbindelse skal du også have valgt nogle passende gardiner.

Selvom valg af vinduer og dertilhørende gardiner måske hører til blandt de mindre beslutninger i forbindelse med nybyggeri, så er det alligevel noget, du skal lægge nogle tanker bag. I artiklen vil vi præsentere dig for nogle af de hotteste trends inden for disse emner.

De bæredygtige og energirigtige løsninger står i høj kurs

Vi snakker om bæredygtighed og grønne løsninger som aldrig før – også inden for vinduer og gardiner.

Det handler ikke kun om, at vinduerne og gardinerne skal være fremstillet af de rigtige materialer og være så lidt forurenende som overhovedet muligt. Vinduerne og gardinerne skal helst også byde på en god isoleringsevne, så varmeforbruget kan holdes nede på et minimum. Dernæst er det selvfølgelig en fordel, hvis det er muligt at skaffe sig af med både vinduerne og gardinerne uden at belaste miljøet mere end højst nødvendigt.

Skal du være med på beatet, og vil du gerne gøre noget godt for klimaet, så tænk klimavenligt, når du vælger elementer til dit nye hus.

Appstyrede vinduer og gardiner er på vej frem

I dag – i en meget teknologisk verden – er det selvfølgelig også muligt at investere i appstyrede vinduer og gardiner. Med disse løsninger vil du både kunne åbne og lukke dine vinduer samt trække dine gardiner for og fra via en app, som du kan håndtere via din smartphone eller tablet.

Det er både smart og nemt at styre disse elementer via en applikation, men bemærk, at der kan være høje omkostninger forbundet med opsætning af dette. Skal du gøre hverdagen lidt lettere og smartere, så betaler du altså for det.

Inden for elektronisk (app) styring af bl.a. gardiner kan du med fordel kigge nærmere på følgende løsninger:

  • Connexoon
  • Luxaflex Powerview
  • Stila

Se mere her, hvis du er interesseret i at købe gardiner, der er lidt mere avancerede og smarte end gennemsnittet.

Skal du undgå at have alt for mange apps i gang, så kan du med god grund finde én smart home app, der kan det hele. Optimalt set skal du finde en app, der kan lade dig styre både vinduer, gardiner, låse, alarmer m.v.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here