Dit nye køkken kan med fordel finansieres gennem afbetaling

0
3318
Nyere køkken

Last Updated on august 10, 2020 by Blogger

Der er få ting, der gør så meget ved en bolig som et nyt køkken. Udover at nye køkkener ofte er mere praktiske, mere energivenlige og bedre at lave mad i, så ser de også bare bedre ud end et gammelt og slidt køkken.

Desværre er det ikke bare sådan lige, når man skal have skiftet det gamle ud med det nye. Både er der en masse arbejde forbundet med det, og så er der naturligvis også de høje udgifter både til anskaffelse af køkkenet og til montering, hvis man vælger at få professionel hjælp til det.

Man kan derfor med fordel vælge at undersøge muligheden for at finansiere sit køkken gennem afbetaling. Det giver især mening, hvis man ikke har planer om at hyre et tømrerfirma til at montere det, men i stedet enten gør brug af køkkenfirmaets monteringsservice eller selv står for at opsætte det nye køkken.

Afbetaling kan ofte være en bedre løsning end lån

Mange vælger at låne til deres nye køkken, men det er ikke nødvendigvis den bedste løsning. Hvis ikke man kan låne af kreditforeningen, kan det nemlig hurtigt blive dyrt at låne penge til et nyt køkken, da renter og gebyrer ofte er høje, når man låner gennem banken eller diverse låneudbydere.

Derfor kan det være en fordel at vælge at købe sit køkken på afbetaling gennem den forhandler, som man køber køkkenet hos. Typisk kan de lave en god aftale med lave renter, da de ikke behøver at tjene penge på selve afbetalingen, eftersom de allerede har tjent penge på køkkenet.

I stedet for at få pengene ind på sin konto, som man ville ved et lån, så undlader køkkenfirmaet blot at trække den fulde pris for køkkenet på én gang. Du skal blot sørge for at betale de månedlige rater, som er blevet aftalt med forhandleren af køkkenet henover den periode, som I har aftalt. Når den så er ovre, så er køkkenet betalt helt af – og ofte til en ekstraordinær god rente sammenlignet med et forbrugslån.

Et køkken kan naturligvis ikke stå tomt, så du kan selvfølgelig også købe andre ting til hjemmet på afbetaling.

Du kan spare penge på dit køkken, hvis du monterer det selv

Det er en stor investering, når man skal have nyt køkken, og det er derfor ikke helt spildt, hvis man gør sig nogle tanker omkring, hvordan man kan spare penge på det her boligfornyelsesprojekt. Der er naturligvis flere forskellige måder at gøre det på.

Man kan eksempelvis spare penge ved at vælge billigere materialer, en tyndere bordplade og lignende. Men så går man typisk også på kompromis med drømmekøkkenet, og det er i bund og grund ærgerligt, hvis man skal bruge det de næste mange år.

I stedet anbefaler vi, at man undersøger, hvor meget af køkkenet man kan montere selv – eventuelt med hjælp fra familie, venner og bekendte, som er lidt ferme med skruetrækker. For der ligger typisk en rigtig stor udgift i monteringsarbejdet, og har man mulighed for at ordne noget eller det hele selv, så kan det virkelig give store besparelser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here