Rustikke belægninger til haven

0
934

Last Updated on august 12, 2020 by Handymand

Der er mange måder at indrette en have på, og hvordan den skal være, kommer helt an på hvilket udtryk du ønsker. Her kan du læse lidt mere om forskellige havelooks, og hvordan du nemt og hurtigt kan opnå dem.  

Sæt stemningen i haven 

Det er ikke lige meget, hvordan man indretter sin egen have. Der findes forskellige looks og stiler, og hvad ender op med at vælge, siger meget om din personlige stil. Det er nemlig trendy lige nu at have et personligt præg på sin have. Det er jo ikke sjovt, når alles haver ser helt ens ud. Derfor er det rart, at man kan bruge virkemidler der giver lige præcis det look man vil have.  

Stikordet er personligt, men lige nu, er det rustikt der gælder. Rustikke haver er romantiske, og det er også en af grunderne til, at det er blevet så uhyre populært. Du har helt sikkert allerede set det i haveblade og på inspirationsmedier som Pinterest og Instagram.  

Indret en rustik have  

Et af de looks der for alvor er populære lige nu, er en retrohave. En retrohave har et rustikt præg og er hyggelig på en tryg og gammeldags måde. Hvis man vil opnå det her look, kan man bruge pigsten for at skabe det helt rigtige rustikke udtryk. Belægningssten kan udgøre hele forskellen i en have for at skabe et særegent og rustikt look. Det er intet i vejen for at bruge pigsten som virkemiddel for at opnå den effekt du ønsker. 

Alle vil have en rustik have lige nu, og det er ikke så underligt. En rustik have er idyllisk og leder tankerne hen på de romantiske haver i England, med smukke haveblomster og rustikke elementer. Med belægningssten, er dette look nemt at få til også i din have, så den bliver helt perfekt 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here