DIY-projekter der giver dig et personligt hjem

0
854

Last Updated on november 25, 2021 by Handymand

Kender vi ikke alle den følelse at vi gerne vil have at vores hjem og vores stil skal skille sig lidt ud? Der er selvfølgelig også mange der bedst kan lide en helt minimalistisk stil, men ofte føler man alligevel at det er hyggeligt eller rart hvis man har noget unikt eller specielt i sin indretning. Det kan måske også bare være dekorationer til særlige fejringer eller årstider.

Internettet giver os masser af muligheder for at underholde os selv: apps til at chatte online såsom Facebook eller WhatsApp, et bredt udbud af spil såsom bræt- og kasinospil og dets variationer og apps såsom YouTube, som giver os muligheden for ikke bare at se tilfældige videoer, men som også kan give os nogle nyttige tips til at bruge i vores daglige liv. Der er et hav a populære DIY-videoer på nettet. DIY står for ”Do It Yourself”, altså gør det selv. Så her i artiklen vil vi give dig et par bud på hvordan du kan få lidt ekstra personlighed ind i din indretning og hvordan du selv laver ting andre ikke har.

En fællesnævner for DIY-projekter er tit farver. Farver, farver og flere farver. Så noget helt simpelt du kan overveje er at male en eller flere vægge i nogle smukke farver. Noget andet er en billedvæg, der får du dine personlige minder op i form af billeder og samtidig kan du vælge farvede rammer eller male dem du allerede har. Et andet let projekt du kan give dig i kast med, er at male og dekorerer dine blomsterpotter og andre beholdere du har rundt omkring i huset.

Et lidt større projekt du kan give dig i kast med, når vi taler maling, er de lidt større møbler som borde, stole og reoler. Du har måske et gammelt bord stående på loftet eller køber et billigt et på loppemarkedet. Slib det godt ned og skil det ad for at komme helt ind i hjørnerne med malingen, for at give det et flot professionelt look. Og husk altid at sørge om råd i malerforretningen så du får det bedste maling til lige præcis dit projekt. Nogle ideer kunne være at male benene hvide og lade bordpladen forblive i sin naturlige træfarve. Eller male benene sorte og så lave det det klassiske sort og hvide skakmønster på bordpladen. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Noget der også virkelig er blevet populært, men som måske kræver en smule mere fingerfinesse og et værktøj eller to, er at lave sin egen radiatorskjuler. Det er helt utroligt hvor smukt det kan se ud og hvor meget det kan ændre et rum. Du kan finde et hav af forskellige videoer online, der forklarer ned til mindste detalje hvordan man gør.

Er du vild med kakler? Så kan du vælge et flere af dine møbler som passer til det, og beklæder dem med smukke kakler. For eksempel dit sengebord. Der har du både mulighed for at lave det enkelt ved at holde dig til hvid eller én farve, eller lave mønstre og blande farver. Det er et sjovt og underholdende projekt, lidt som at samle et puslespil.

For de mere kreative er der muligheden at lave sin egen kunst. Det kan måske lyde helt skræmmende, men noget der trender for tiden, er kunst lavet af PU-skum. Du kan bruge det forskellig farvede skum på et lærred og lave det i den form og størrelse du ønsker. Du kan også sætte det fast rundt om et spejl og bruge det som ramme. Det er meget unikt og vil helt sikkert skille sig ud.

Sidst men ikke mindst, kan man sige at enhver DIY-person burde have transporthjul i hjemmet. Hvad skal det så betyde? Transporthjul er helt fantastiske til at sætte under krukker, potter, rumdelere, kasser osv. De små hjul er nemme at montere direkte på det valgte møbel eller man kan sætte en lille plade af krydsfiner på bunden af genstanden. Der gør det ikke kun lettere at flytte på ting, men ser også smaddersmart ud. Så er der lidt at gå i gang med, vær ikke bange. Øvelse gør mester og når først det er lavet, vil du føle dig superstolt og tilfr

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here