Skab en sikker arbejdsplads for dine ansatte

0
418

Last Updated on december 15, 2021 by Byggebob

Annonce

Står du med ansvaret på en arbejdsplads, så er der ikke noget vigtigere, end at holde dine medarbejder i sikkerhed hele dagen. Det er det overordnede og vigtigste af dine opgaver, og bør overskygge meget andet. Heldigvis er der nogle tiltag, så nemt kan hjælpe dig på vej mod en mere sikker og tryg arbejdsplads. Her kommer tre: 

Kom på forkant med de usynlige farer 

Der opstår hurtigt store mængder støv på arbejdspladsen, og derfor er det vigtigt at du er opmærksom på de støvpartikler, dine medarbejdere arbejder I. Det er en usynlig fare, men den er ekstremt vigtig at være på forkant med. Hvis du køber en starmix støvsuger kan du være sikker på, at du har en god støvsuger af høj kvalitet, der kan suge byggestøvet op uden problemer. Hvis I arbejder i beton, mørtel, mursten, tegl eller granit, der indeholder kvarts, skal I dog være særligt opmærksomme på, at der opstår respirabelt kvartsstøv når der bores, mejsles og slibes, og her til skal der derfor anvendes en H-klasse støvsuger til betonstøv for at være sikker på, at I kommer af med de skadelige partikler. Ved at investere i den rigtige støvsuger til arbejdspladsen sikrer du, at dine medarbejdere kan arbejde i trygge omgivelser. 

Påklædning til hele året 

Vi går mod koldere og vådere tider, og det er mere vigtigt end nogensinde, at dine medarbejdere er klædt korrekt på til årstiden. Der er ikke noget ved at gå i lange bukser og vanter om sommeren, og der er så sandelig heller ikke noget ved, at gå rundt og fryse hele dagen i alle dagene op til jul. Derfor er det vigtigt med ordentlig beklædning – gerne noget der naturligvis holder kroppen varm i koldt vejr og tørt i vådt vejr, og det skal ligeledes være noget tøj, der er muligt at bevæge sig rundt i, så man ikke bliver begrænset i sin arbejdsevne. 

Funktionel og effektiv belysning

Som vi lige har været inde på, så bliver det – udover koldere – også mørkere for tiden, og ofte er solen gået ned omkring fire-tiden. Måske har dine medarbejdere fri der, men hvis ikke, eller hvis solen går tidligere ned, så er det vigtigt, at have en god belysning på arbejdspladsen, hvis man skal kunne yde sit maksimale. Desuden kan det også tænkes, at elementer som hovedpiner bliver nedsat, når der er en belysning, der er tilstrækkelig, i stedet for at man skal arbejde i mørke. 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here