Find en håndværker med Håndværkernøglen

0
462

En dygtig håndværker er afgørende for, at du kommer godt i mål med dit byggeprojekt. Spørgsmålet er så blot, hvor du finder de dygtige håndværkere – og gerne fra lokalområdet. Måske søger du endda en håndværker med særlige specialistområder?

Håndværkernøglen er et super smart redskab til dig, der er på jagt efter en god håndværker – og gerne vil undgå at skulle bruge timer på at google. Håndværkernøglen fungerer som en samlet database med hundredvis af håndværkere fra mere end 50 faggrupper. Eksempler på faggrupper er klassiske fag som maler, elektriker, vinduespudser og anlægsgartner, men du kan også finde mere specialiserede faggrupper à la tagdækker og specialister inden for diamantboring.

Der er derfor god mulighed for at finde den eller de håndværkere, der kan klare netop dine arbejdsopgaver.

Hvordan finder du en håndværker på Håndværkernøglen?

Indtaster du kommune og faggruppe på Haandvaerkernøglen.dk, får du inden for få sekunder vist en oversigt over de håndværkere, der hører til i din hjemmekommune – og som har mulighed for at udføre din opgave. Du får præsenteret deres annoncer i en let overskuelig oversigt – og har her en direkte adgang til både kontaktoplysninger og håndværkerens specialistområder. Du kan derfor nemt sammenligne de forskellige udbydere.

Du skal være OBS på, at ikke alle kommuner er repræsenteret. Du skal også selv indhente konkrete tilbud på dine arbejdsopgaver. Forarbejdet er dog gjort for dig, så det er helt og holdent op til dig at vælge, hvem af håndværkerne du har lyst til at kontakte. Målet med Håndværkernøglen er først og fremmest at gøre det nemt for dig som forbruger at få adgang til de håndværkertilbud, du har behov for.

Find en lokal håndværker

Målsætningen er imidlertid også at styrke kendskabet til de lokale håndværkere – ofte er der et langt større udvalg, end du er klar over. Det giver også god mening at vælge lokale håndværkere, da du så sparer en del på kørsel. Du kan også være med til at fremme, at flere unge lærlinge får chancen for at vise deres kunnen inden for de forskellige håndværkerbrancher – da håndværkervirksomhederne får mere at lave.

Når du foretager din søgning på hjemmesiden, får du ligeledes en grundig introduktion til de forskellige arbejdsområder. Måske er du ikke helt sikker på, hvilken type arbejdsopgave entreprenøren eksempelvis udfører og er derfor i tvivl, om vedkommende kan løse den specifikke arbejdsopgave. Du bliver kort og godt klædt grundigt på til at finde en kompetent håndværker.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here