Forberedelser inden projekt-sommerhus

0
696

Last Updated on april 13, 2021 by Nanna

Står du i den situation, at du og din familie ønsker at bygge jeres eget sommerhus? Så kan det være lidt af et overskueligt projekt. Heldigvis findes der mange firmaer, som kan hjælpe én, ikke kun med at bygge selve sommerhuset, men også med at lave de statiske beregninger, som også skal ordnes, inden byggeriet går igang.

Sommerhus, der vil skabe liv, og minder

Når man har et ønske, om at bygge sit helt eget, så er der også mange beslutninger, der skal tages. Det er derfor vigtigt, at man er grundigt forberedt, og har et overblik over sine ønsker. Det kan være følgende:

Placeringen af sommerhuset

Hvor skal sommerhuset ligge henne? Hvordan skal afstanden være fra jeres hus? Skal sommerhuset placeres i en by, hvor der er liv og glade dag? Eller ønsker i mere, at sommerhuset skal ligge mere ødet. Eventuelt ned til vandet, hvor man kan stå op til havets bølger, som kaster sig op på stranden? – Inden i sætter projekt-sommerhus i værk, så er det en god ide, at finde ud af, hvor det skal placeres henne i landet. Og derefter, så skal der også undersøges, om der er nogen grunde tilgængelige.

Hvilken type sommerhus?

Hvordan skal se se ud? Har i ønsker om, at det skal være et topmoderne sommerhus, med gulvvarme og luft-til-vand-varmekilder? Eller ønsker i at køre den mere traditionel version? – Der findes mange forskellige typer af sommerhuse. Nogle kan godt lide, at sommerhuset er moderne, stilrent og simpelt. Hvor andre godt kan lide de gamle, traditionelle, træ-sommerhuse, som oser af personlighed og charme.

Hvor stort skal sommerhuset være?

Når i skal bygge sommerhus, så skal i også tænke over størrelsen. Er det et sommerhus, hvor i bare skal være jer i familien, eller er det et sted, hvor i ønsker at kunne inviteret familie og venner med? – Hvis i ønsker det sidstnævnte, så er det også vigtigt, at der er plads til at have overnattende gæster. Derfor bør sommerhuset blive bygget større end normalt, eller blot med et gæsteværelse, og eventuelt et badeværelse mere.

Udnyttelse af terrassen

Når man tager i sommerhus, så tænker man straks på vin og god mad på terrassen, i det gode danske sommervejr. Derfor skal der naturligvis tilbygges en funktionel terrasse, hvor der er plads til hygge, gril og solbadning, hvis man dyrker det. Terrassen kan man vælge, at få bygget sammen med sommerhuset, eller man kan bygge det selv efterfølgende. Inden man beslutter sig, kan det være en god ide at tage et kig på Calceku ApS.

Haven

Have – Ej at forglemme, så er haven også uhyre vigtigt, når man bygger sommerhus. Især hvis man har børn. På gode sommerdage er der liv i haverne, hvis man har børn. Her kan man sætte en trampolin op, lege fangeleg, klatelege, hvis der er træer. Dog skal man også tænke på, at haven ikke skal være alt for stor. Medmindre man godt kan lide havearbejde. For haven skal også holdes ved lige, i de perioder, man ikke er der. Så hvis man ikke har grønne fingre, så bør man tænke over, at haven skal være så vedligeholdelsesfri som muligt, så man ikke skal arbejde, når man tager i sommerhus for at slappe af.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here