Giv liv og sjæl til hjemmet med reoler

0
526

Last Updated on maj 26, 2022 by Byggebob

Om du er til gør det selv projekter eller om du er mere til at købe et mere eller mindre samlet møbel til dit hjem, så kan du her: www.daells-bolighus.dk/opbevaring/reoler finde et stort udvalg af reoler. Er du en handyman eller handywoman, med hænderne god skruet på og elsker at bygge og lave gør det selv projekter, så kan du også finde forskellige reoler, som du kan sammensætte og dermed lave et helt nyt reolsystem til stuen, soveværelset eller et tredje rum i dit hjem – og sætte dit eget præg på, hvordan dit nye reolsystem skal se ud. Det kan også være du har et kontor, hvor du mangler opbevaringsplads, – nemt og hurtigt kan du købe dig billigt til en sådan løsning, ved at købe nogle reoler. 

Giv hjemmet liv med reoler

Reoler kan fås i forskellige højder, og ved at vælge en reol eller flere, som har noget højde, kan du skabe lidt liv i det pågældende rum. Ved at få lidt højde på tingene og komme væk fra helt kedelige og bare hvide vægge, kan du skabe noget hygge, varme og give dit rum og bolig noget sjæl. Du er selv herre over, hvor høje og hvor meget af væggen som skal fyldes ud med væghængte eller gulv-til-loft reoler, så du kan nemt justere, hvis du synes det bliver for meget eller, hvis du synes rummet godt kan bære lidt mere “liv”. Du kan fx både placere blomster, små dekorative figurer eller billedrammer på hylderne, men du kan også vælge at lave en hel bog væg, fyldt med alle dine bøger – hvis du er en læsehest, som har samlet på bøger gennem årene. Hvis du er mere til det enkle, kan du også vælge at have en reolvæg med plads til et stort TV. 

Gør det selv

Og måske, hvis der er en handyman eller kvinde gemt i dig, kan du tage det til next level, ved fx at opsætte tapet bag dine nye reoler, for at skabe noget unikt og din helt egen stil. På den måde mixer du det nye klassiske og moderne, med din egen stil. 

Nogle af dem skal også bores op, og her er det vigtigt at have det rette værktøj, men også vide, hvordan det skal gøres. Alliér dig med en person, som kan hjælpe dig med dette, så alt hænger snorlige og ordentligt fast til væggen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here