Drømmer du om nyt badeværelse? Se dine muligheder her

0
460

Når du vil have et nyt badeværelse, så kræver det at der er lidt penge på kontoen at gøre med. Det er ikke billigt at lave badeværelse og det kan derfor være en god idé at se på de muligheder du har.

Vurder om du ønsker helt nyt eller vil nøjes med en renovering

Et nyt badeværelse er et af de mere dyre steder hvor du kan friske op og renovere i hjemmet. Det skyldes bl.a. at badeværelset indeholder end del sanitet og at der helt overordnet set skal følges en masse regler i forhold til materialevalg i et vådrum.

Men hvad koster et nyt badeværelse egentlig? Der er som skrevet stor forskel på, hvilken type nyt badeværelse der er tale om. Du har også en stor prisforskel at tage forbehold for, afhængig af om der er tale om et helt nyt badeværelse i en tilbygning eller om du allerede har et badeværelse der bare trænger til en renovering.

Få hele looket for færre penge ved at give rummet et facelift

En mulighed til dig der ikke svømmer i penge, men som stadig rigtig gerne vil have et nyt badeværelse er, at du kan overveje hvor meget nyt der egentlig skal til før, at du kan se dig selv blive glad for dit badeværelse. Når du renoverer badeværelse, kan du gøre det i forskellige størrelser, så det ikke behøver at komme til at koste dig hele din friværdi.

Man kan kalde den mest nødvendige renovering for et lille facelift til badeværelset. Her er der tale om at du får malet hele rummet, at du finder nye armaturer, både blandingsbatteri i brusekabinen og ved håndvasken. Et nyt vaskemøbel kan også gøre underværker og faktisk er der mange der frisker op med nye grønne planter og hylder i træ til håndklæder og lignende med stor succes også. En sådan renovering kan du klare for omkring de 35.000 kroner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here