Gør konen glad med wellness til hjemmet

0
1285

Last Updated on september 24, 2019 by Handymand

Enhver kvinde i huset er opmærksom på sit helbred. De vil gerne spise sunde fødevarer og træne meditationsteknikker etc. Det miljømæssige velvære i hjemmet kan godt blive lidt forsømt. Krop og sind trænes op, men hjemmet glemmes. Det er et af de vigtigste steder i vores travle liv.

Wellness-industrien vender sit fokus mod sundere boligarealer – det kan du være med til. Det er alt lige fra rene linjer, beroligende toner og iltfremmende indendørs planter. De er med til at øge dit wellness i hjemmet.

Hjemmet er en tilbagetrækning fra den kaotiske verden – et fristed, der huser dine værdifulde ejendele. Vi burde derfor give det mere opmærksomhed. Find alt i wellness produkterog se, hvad dine muligheder er.

I et forsøg på at styrke hjemmet kan du bruge disse tips:

Naturligt lys

Mørke rum påvirker dit humør og påvirker også din evne til at træffe sundere valg. Mørke steder gør folk mindre glade end lyse steder. At føle os glade øger naturligvis vores chancer for at tage de gode sundhedsvalg.

Om morgenen skal du altså åbne vinduerne eller døren, alt efter hvor du bor. Når du kommer hjem fra arbejde, skal du lade naturlig luft og lys strømme ind. Andre har måske ikke denne luksus af masser af naturligt lys. Prøv således på at finde solskin i dit hjem, som du kan trække dig tilbage til.

Et sundt køkken

Visuelle dele i dit hjem spiller også en integreret rolle i et køkken. Hold dit køleskab fyldt med friske råvarer og fyld dit køkken med blomster, lys og frugt for at inspirere din kone til at spise sundt. Disse små ting hjælper med at gøre dit køkken til et sted, du vil bruge mere tid i.

Det er vigtigt at sikre, at dit køkken er fyldt med næringsrig mad, hvor man har lyst til at lave mad. Hav en smuk skål citroner og altid friske blomster. At holde blomster i nærheden fungerer som en mild påmindelse om at spise godt og leve et sundt liv.

En plads til healing

Vi bruger en masse tid på at dekorere vores hjem for at få det til at se godt ud. Hvordan vil du føle dig hjemme? At skabe et rum i dit hjem, der manifesterer alle disse gode og rare følelser, fungerer som en plads og et sted for meditation.

Det kunne også være en udespa, som sætter dig midt i naturen, og får din krop til at slappe af.

Brug dit hjem som et behageligt og roligt sted i stressede perioder. Hvis det er muligt også et sted, hvor du kan træne, når du ikke har tid til at gå i fitness eller træne udendørs.

Et natligt ritual

Dit hjem er med til at optimere din dag – det samme kan et natligt ritual være. Læg dig i din seng, træk persiennerne op, tænd elkedlen. Disse ting giver dig ny energi til den næste dag. Når disse rutiner afvikles i slutningen af dagen, giver søvnritualet dig mulighed for at hvile med et klart sind og sove bedre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here