Husk advokatforbeholdet når du underskriver købsaftalen

0
318
Ejendomshandel

Last Updated on november 22, 2021 by Handymand

Står du overfor en vigtig hushandel inden for den nærmeste fremtid, så er der nogle ting der er gode at sætte sig ind i før at det hele går løs og en af de vigtige beslutninger du må træffe før at det hele starter er bl.a. om du vil klare det hele selv eller om du vil investere i en boligadvokat.

Få et overblik over hvad din boligadvokat kan bistå med

Når man skal købe hus, så er det ikke nogen dum idé at få hjælp udefra til at sikre sig selv. Her findes der heldigvis nogle dygtige boligadvokater, der kan hjælpe dig sikkert i mål med din første hushandel, for det er ingen hemmelighed at det kan være svært at navigere i ret og forkert, når man sjældent står i disse situationer.

På hjemmesiden www.nemadvokat.dk/boligadvokat/koeberraadgivning/, kan du læse mere om hvad din boligadvokat kan være behjælpelig med i forhold til køberrådgivning. Der er pakkeløsninger der kan hjælpe dig med de få vigtigste ting, men der er også pakkeløsninger hvor du vil få hjælp til at komme igennem handlen med fordele for dig.

Din boligadvokat sikrer dig fordele i din købsaftale

Når man handler bolig, så har sælger allerede fagpersoner der hjælper til at give sælger den bedst mulige handel med flest mulige fordele. Jo bedre en handel en ejendomsmægler sikrer sine kunder der ønsker at sælge, jo bedre stillet er ejendomsmægleren også i forhold til salgssalæret. Det er derfor en god idé at du også sørger for at have en fagperson der taler din sag for dig og her er det helt klart anbefalelsesværdigt at benytte sig af en boligadvokat.

Du kan med en boligadvokat lettere sikre dig mod en dårlig handel, f.eks. kan der i kontakten stå at du går med til X-antal kroner mod at sælger får ordnet f.eks. en vandskade eller lignende. Denne type forbehold vil advokaten sørge for at skrive ind i købsaftalen, på det helt perfekte jurasprog.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here