IRobot Roomba 650 Robotstøvsuger

0
2858

Last Updated on november 22, 2018 by DIY-manden

Denne Roomba 650 robotstøvsuger, er en af de helt store prisvindere i mange af de afholdte tests.

Nærmest helt uden at røre en finger, så klarer den nemt dine gulve uanset hvilken type belægning du har på dine gulve. Den finder selv ud hvor hårdt underlaget er, og rengøre gulvene udfra dette.

Denne model leveres med auto virtuel væg, der gør at du kan afgrænse et rum, hvis du skal få brug for det. Når du har markeret væggen, så holder den lille robotstøvsuger sig indenfor de afgrænsninger du har sat for den. En meget intelligent robotstøvsuger, som sammen med dens øvrige teknologi, laver en flot og grundig rengøring af gulvene.

Robotstøvsugeren her, kan også programmeres, så den kan kører en gang dagligt. Dette hjælper dig til at du ikke manuelt skal aktivere den, hver gang du vil bruge den.

Skulle den under sin rengøring, finde ud af at den er ved at løbe tør for strøm, så klarer den også dette. Den finder selv over til sin ladestation, og når den er fuldt ladet op igen, så fortsætter den sin rengøring, indtil den er færdig.

Frygt heller ikke at den vil kører ud over trapperne, hvis du har det i huset. Modellen her er udstyret med en sensor, som registrere at den kommer til en trappe, og derved sørger den for at kunne manøvrere væk for trappeafsatsen.

 

[afp id=”156″]

 

Max antal rum (anbefalet)

2

Virtuel vægfunktion

Ja

Automatisk opladning

Ja

Indikator for tømning

Nej

Lighthouse funktion

Nej

Gulvtæppeboost

Nej

Smartphone app

Nej

Skemalægning

Nej

Genoplad og fortsæt

Nej

Farve

Sort

Batteritype

NiMH

Garanti

2 år

Lydniveau (dB)

61 dB

Mærke

iRobot

Vægt

3,6 kg.

Ladetid

3 timer

Filtertype

AeroVac

Beholderkapacitet

0,5 liter

Produktserie

Roomba 600

Køretid

60-90 min.

Type

Robotstøvsuger

Arbejdsareal

Op til 100 kvm.

Højde

9,2 cm. / 8,5 cm.

Bredde

34 cm. (diameter)

Inkluderet tilbehør

1 stk. AeroVac™ Bin, 1 stk. genopladeligt batteri, 1 stk. Virtual Wall®, 1 stk. kompakt ladestation, 1 stk. AeroVac™ ekstra filter, 1 stk. rengøringsværktøj (fladt)

DIY-manden

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here