Gasgrill bedst i test – Se her hvilken model du bør vælge ud fra dit behov.

0
325

En grill er noget som de fleste kender til, og elsker at have i deres have. Nogle bruger den kun i sommerhalvåret, mens andre bruger den året rundt. Om man skal vælge kul eller gasgrill, er nok et spørgsmål, som mange har en mening om. Der kan være flere forskellige indgangsvinkler til hvorfor den ene skal være bedre end den anden. Men fælles for dem begge, er at man laver fabelagtig mad med begge former.

Vi har på Bygselvviden.dk også set på hvilke grille vi finder bedst egnet ud fra nogle af de normale parametre vi bruger. Til denne test har vi brugt sloganet” mest grill for mindst penge”. Så det vi kigger på, er kvaliteten af grillen, kontra det den koster.
Vi har også set på hvordan den er og rengøre, og hvordan den er at betjene. De fleste gasgrill bliver i dag lavet med en sidebrænder på, og i den kategori har vi også set på hvordan den bliver betjent og hvordan den er at rengøre.
En gasgrill må også gerne have et pænt design, for det er ofte de står frit fremme på terrassen så designet har vi også valgt at være et kriterie, men det er ikke det der tæller mest i vores vurdering af de forskellig gasgrille.

DolceVita

Om: Gasgrillen fra DolceVita er opbygget i stål, og leveres med hjul under, så man kan flytte den uden de store problemer.
Den er nem at betjene, og når du har fået tændt op i grillen, går der ikke mange øjeblikke førend den er varm til brug.
Grillen kan både anvendes til den lille familie, men der er også ret god plads til at man kan invitere til fest.
Der er medfølgende stegetermometer i låget på grillen, så du hele tiden kan følge med i om grillen har den rette temperatur.
De robuste sideborde hjælper dig godt på vej, når du er igang med at forberede det store måltid.
Ved køb af denne gasgrill må der forudses lidt samlearbejde, dog er det lige til at samle, uden det store besvær. Dette er en klar fordel fra mange andre modeller, hvor en brugsanvisning til denne model klart fortæller dig hvordan du skal samle hver del sammen.

Hvorfor anbefaler Bygselvviden denne grill?

√ Lækker kvalitet
√ Nem rengøring
God pladsopbevaring under grillen.

DolceVita Grill, Beefmaster + Vogn

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Totalimport 7.499,00 7.499,00 Læs mere

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here