Kom på plads i dit nye hjem som studerende

0
1516

Last Updated on april 3, 2020 by DIY-manden

Var du også en af de mange studerende, der stod uden tag over hovedet, da du i sommeren sidste år fik at vide, at du var kommet ind på din uddannelse?
Dansk Byggeri meldte i slutningen af juli 2019 ud, at der særligt i de større studiebyer var akut brug for flere studieboliger. Selv om du måske allerede er kommet godt i gang på dit studie, kan det tænkes, at du fortsat pendler hjemme fra dine forældre hver dag eller sover på sofaen hos en kammerat. Skulle det være tilfældet, har du her mulighed for at undersøge nærmere, hvor der er ledige studieboliger eller værelser i nærheden af dig.
Indret din egen bolig
Til gengæld kan det også tænkes, at du allerede har været så heldig at finde din egen bolig, og det nu er blevet tid til at sætte dit eget præg på din studiebolig eller dit kollegieværelse. Studieboliger eller kollegieværelser er som regel ikke særlig store. Derfor kan det være en udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed, når det kommer til indretningen.
Opbevaring
Et godt råd til at skabe mere opbevaring på meget lidt plads, kan være ved at lave skuffer eller rum under din seng, hvor du kan gemme de ting væk, der ikke skal stå fremme. Derudover kan du med fordel også benytte dig af pladsen under din seng til opbevaring af tøj. Og hvis du gerne vil spare yderligere gulvplads, kan du overveje at hænge en tøjstang op i loftet.
Hvis du skulle være så heldig, at der er højt til loftet på dit værelse eller i din studiebolig, kan du med fordel udnytte væggene til at hænge hylder på, som du også kan bruge til opbevaring af kasser, nips eller andre ting, som tager gulvplads fra dine i forvejen få kvadratmeter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here