Få lavet et gratis tagtjek

0
2339

Last Updated on marts 27, 2020 by Handymand

Selvom du er en ægte gør-det-selv mand, så er der nogle ting, der bare er svære at fikse selv. En af de ting er taget på dit hus. Det er ofte meget besværligt at komme til at se nærmere på ens tag, og mange af de potentielt farlige skader gemmer sig ofte under taget og steder, hvor det er enormt svært at komme til. Derfor er det en god ide at få lavet et tagtjek af professionelle folk, så du kan få et overblik over standen på dit tag, og derved få dem fikset før det er for sent, og du er tvunget til den helt dyre udskiftning af dit tag.

Der er nemlig mange penge at spare ved løbende at vedligeholde sit tag. Hvis du jævnligt for udbedret små skavanker på dit tag, og måske får fjernet alger og lavet en ny overfladebehandling, så kan du forlænge levetiden på dit tag med helt op imod 20 år.

Få et gratis tagtjek

Du kan nemt og hurtigt bestille et uforpligtende og gratis tagtjek og derved få et overblik over standen på dit tag. Du vil få besøg af en håndværker med ekspertise i tage, der vil lave en grundig gennemgang af dit tag både indefra og udefra. Det vil tage cirka en halv time, og derefter vil håndværkeren gennemgå en liste med eventuelle skader på dit tag med dig. Herefter er det så op til dig at beslutte, hvad der skal laves på taget. Læs mere her om gratis tagtjek.

Forlæng levetiden på dit nuværende tag

Ved at få lavet nogle få reparationer og behandlinger på dit tag kan du forlænge levetiden for dit tag markant. Det kan være, at der skal lappes nogle mindre huller for at forebygge dannelse af fugt og skimmelsvamp. Hvis ikke disse huller bliver lukket i tide, så kan de nemt udvikle sig til større og langt mere bekostelige problemer, der kan ende med, at du skal have udskiftet hele taget, hvilket ofte vil koste mere end hundredtusind kroner.

En overfladebehandling af dit tag kan også være en god ide. Her vil man typisk første fjerne den opbyggede mængde alger for derefter at lægge en ny overfladebehandling, der vil virke som et nyt og solidt skjold for dit tag. Denne behandling alene kan forlænge dit tags levetid med op til 15 år. Derudover vil du føle, at du har fået et helt nyt tag, der vil stå lige så skarpt, som da det blev lagt.

Hvad kan jeg selv gøre?

Det er svært selv at gå i gang med at undersøge standen af ens tag. Dog kan du altid selv tjekke standen af de trædele, som er på dit tag. Det vil typisk være udhængsbrædder og vindskeder. Begge dele kan have tendens til at rådne. Med en skruetrækker kan du stikke lidt i brættet. Hvis du nemt kan presse skruetrækkeren ned i brættet, så kan det være tegn på råd. Derudover bør du altid holde øje med dine tagrender, når det regner. Hvis vandet altid vælter ud over, bør du tømme og rense dem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here