Mangler din have et friskt pust? Find fine haveborde

0
350

Last Updated on april 1, 2022 by Byggebob

Henover vinteren kan ens have komme til at se lidt grå og trist ud. Planterne er der måske ikke så meget liv tilbage i, og man må vente et par måneder, før de springer frem igen. Hvis du gerne vil have lidt liv i din have, så kan det være en oplagt idé at investere i et havebord. På den måde tilføjer du noget nyt, som kan bruges året rundt. Om det er et aflangt havebord eller et fint rundt havebord, du er på udkig efter, så findes der noget for enhver smag. Du sikrer dig også at komme til at tilbringe mere tid ude i din have med dine venner og familie, hvis der er noget at stille drikkevarerne og maden på.

Teak eller laminat?

Har du ikke helt bestemt dig for, hvilken slags overflade eller materiale du skal vælge endnu? Så er der bestemt ikke nogen grund til panik. Der findes mange forskellige valgmuligheder, så du kan næsten være sikker på at finde noget til din smag.

Hvis du vælger et havebord i teaktræ, giver det et lidt mere rustikt og håndlavet look. Vælger du derimod et havebord i laminat eller aluminium, får du et mere moderne udseende. Laminat haveborde er nemme at vedligeholde og derfor også oplagt til dig, der gerne vil holde det praktisk og nemt. Haveborde i træ er derimod lidt sværere at holde helt lige så pæne, men er til gengæld charmerende og naturlige i deres udseende.

Perfekt til grillaftenen

Når vejret begynder at blive varmere, og maverne bliver sultne, er der næsten ikke noget, der kan slå en komsammen, hvor I samles rundt om grillen. Her skal der selvfølgelig også en have til – gerne med et havebord, hvor der kan stå tallerkener og drikkevarer. Her kan et rundt eller aflangt havebord fungere. Det skal selvfølgelig bare være stort nok i størrelsen. Under alle omstændigheder så vil du ihvertfald ikke komme til at fortryde at have investeret i et hyggeligt havebord. Det er nemlig altid skønt at kunne lægge hus til festligheder og mærke den gode stemning hos dem, du holder af. 

Praktisk og holdbart

Udover at et havebord er æstetisk indbydende, så er det også enormt praktisk. De fleste borde kræver et minimum af vedligeholdelse og er udarbejdet af et holdbart materiale. Det er en stor fordel, når sæsonerne er skiftende, og dit bord skal kunne følge med. Når det bliver rigtig koldt, kan du selvfølgelig også betrække dit bord med en presenning eller et beslag for at beskytte det yderligere. Jo bedre, du passer på dit bord, jo længere kan du også have glæde af det. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here