Problemer med forsvundne og tabte firmanøgler? Her er løsningen

0
212
Alarmsystem

Last Updated on marts 30, 2023 by Blogger

Det kan være en hovedpine at håndtere, at ansatte mister nøgler til virksomhedens lokaler. I værste fald er det også noget, der kan føre en del udgifter med sig.

Er du træt af de problemer, der følger med, når en ansat har mistet sin nøgle, er det værd at se sig om efter en anden løsning. Her er det værd at overveje at få installeret et elektronisk låsesystem.

Det er sjældent billigt at få et sådant låsesystem, men det kan give god mening på den lange bane. Det sparer dig nemlig for det besvær og udgifter, der er forbundet med forsvundne nøgler.

Et elektronisk låsesystem er en ideel løsning

Har dine ansatte en tendens til at miste deres nøgler, er der flere måder at gribe det an på. F.eks. kan du få indført i deres kontrakter, at de selv skal dække de udgifter, der er forbundet med dette.

Dette vil få de fleste til at passe bedre på deres nøgler, da de ikke vil risikere at skulle betale for en ny nøgle – eller måske endda et helt nyt låsesystem med tilhørende nøgler til alle andre ansatte.

En anden – og bedre løsning – er at få et elektronisk låsesystem. Når først det er monteret og opsat, vil man stort set kunne se sig fri for de problemer, der følger med, hvis en ansat har mistet sin nøgle.

Mindre risiko for bortkomst af nøglekort

I dag kan du finde et stort antal elektroniske låsesystemer på det danske marked. Fælles for de fleste af dem er, at man ikke skal bruge en nøgle, men derimod en chip eller et nøglekort.

Især systemer med nøglekort er smarte, da man kan opbevare sit kort i pungen. Da de færreste mister eller efterlader denne, er der mindre risiko for, at du bliver nødt til at udstede et nyt nøglekort til vedkommende.

Skulle det ske, at det bliver væk, er udgiften forbundet med at udstede et nyt, ikke på niveau med en ny nøgle. Derimod kan man ofte lave et nyt kort selv, hvorfor den ansatte heller ikke skal vente på en ny nøgle.

Et nøglekort kan nemt spærres

Det primære problem med, at dine ansatte mister nøgler er ikke, at det koster penge at få lavet en ny nøgle. Problemet er, at det øger risikoen for, at nogen finder nøglen, og dermed kan få adgang til virksomhedens bygning.

Har en ansat mistet sin nøgle, kan det derfor ikke udelukkes, at det vil være nødvendigt at udskifte låsen. Det kan blive en dyr affære, hvis nøglen giver adgang til flere bygninger, da der dermed skal udskiftes flere låse og laves nye nøgler.

Mister en ansat sit nøglekort, er det ikke et problem. Sker det, kan man blot logge ind i et bagvedliggende system, hvorfra det kan spærres. Når dette er gjort, er det ikke muligt at få adgang til virksomhedens bygning med det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here