Sådan sikrer du en gennemført og lækker indretning

0
422

Last Updated on oktober 8, 2021 by blogadmin

Når du flytter ind i et nyt hjem, så er der mange ting, der skal ordnes. Oftest vil der være renoveringsprojekter og malerprojekter, som skal ud af verden først. Efter de dog er klaret, så er det ikke nok bare at flytte dine ting ind. I hvert fald ikke hvis du ønsker at bo stilrent, lækkert og gennemført. Giv dit hjem lidt personlighed og et lækkert touch gennem den gennemtænkte indretning. Her kan du læse mere om, hvordan du sikrer en gennemført og lækker indretning i dit hjem.

Vælg en farvepalet – lad farverne gå igen

Farver er alfa omega, når det handler om at skabe en gennemført indretningsstil. Hvis du bare har alverdens ting i forskellige farver, så vil dit hjem virke kaotisk. Prøv i stedet at vælge nogle få farver, der så vil gå igen i dit hjem. Det kan være, at hvert værelse har en farve eller to, som går igen. Det kan være f.eks., at badeværelset er grønt og gult. Hvis det er tilfældet, så sørger du f.eks. for at badeforhænget, håndklæderne, sæben osv., alle passer ind i farvepaletten. 

 

Du kan også vælge at have 3-4 farver, som går igen i hele huset. Det vil sige, at de træder frem i alle rum. Her er det klogt at vælge 1-2 fremtrædende farver, og lade de andre farver falde mere i baggrunden. Det skal helst ikke tage overhånd. 

Sikrer personlighed med vaser, blomster og billeder 

For at sikre den mest personlige indretning, så er det nødvendigt med pyntegenstande og nips og billeder på væggene. Her kan du med fordel lege med det og dyrke din kreative sans. En pyntegenstand som altid formår at bringe liv i et rum, er en vase. 

 

Vaser kan både fungere godt i sig selv, men du kan også give dem mere liv ved at sætte blomster i. Du kan finde vaser, der passer til enhver stil. De findes i alle størrelser, farver, former og prisklasser. Hvis du leder efter de perfekte vaser til dit hjem, så kan du med fordel kigge på nettet. Der er dog så mange vaser på nettet, som kan være svære at finde hoved og hale i. Gør det nemmere for dig selv, og se vaserne her

 

Udover vaser, så bør du i den grad overveje billeder og malerier. Sørg gerne for at have en rød tråd her. Alle billeder og malerier behøver naturligvis ikke at være de samme, men der må gerne være en form for sammenhæng i stilen og farverne. Det ville være underligt at have et renæssancemaleri i samme rum som et futuristisk maleri.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here