Skab den perfekte sommerterrasse

0
1314

Last Updated on maj 28, 2020 by Byggebob

Dette er sponsoreret indhold

Snart er det sommer i Danmark, og det betyder, at der skal bruges betydeligt flere timer ude på terrassen hver dag, vejret tillader det. Derfor er det bare med at få skabt en terrasse, der er klar til at kunne blive brugt hyppigt i løbet af sommeren. I denne artikel finder du inspiration til, hvordan du skaber den perfekte sommerterrasse.

Fundamentet skal være i orden

Uanset om du har en flise- eller træterrasse, skal den passes og plejes, inden du kan begynde at stille diverse ting og sager frem på den. Hvis du har en træterrasse, skal denne rengøres og plejes. Det vil sige, at du skal tjekke efter, om der er brædder eller søm, der trænger til at blive udskiftet, og så skal du have smurt din i træolie. Alt dette er både med til at sikre en flot terrasse, og at den holder i mange år endnu. Har du en fliseterrasse, skal denne renses for ukrudt, flisepest og lignende, så den igen kommer til at se flot ud. Du kan vælge at klare det på egen hånd, men ønsker du det bedste resultat, er det en fordel at tage fat i professionelle.

Gode møbler til enhver lejlighed

Når fundamentet er i orden, kan du begynde at sætte møblerne frem. Først og fremmest skal der bord og stole frem, så du kan sidde her og nyde dine måltider, drikkevarer, spilaftener og lignende. Hertil er det en god ide at opsætte en parasol og grill. På den måde kan du lave dine måltider udendørs og sidde i læ for solen, når det er tiltrængt. 

Har du en stor terrasse, kan du tilføje en udendørs sofa, liggestol eller lignende, så der er muligheden for at kunne slappe lidt mere af, end du gør ved et bord. 

Husk hyggen

Møbler er ikke det eneste, du skal finde frem på terrassen. Du skal nemlig også sætte ting frem, der er med til at skabe hygge, så du har lyst til at bruge så meget tid som muligt herude. 

Det kunne blandt andet være hynder, puder, tæpper, gulvtæpper, potteplanter, stearinlys, lyskæder og lignende. Disse ting er alt sammen med til at give masser af hyggelig stemning til terrassen. Hvis ikke du gider at slæbe de forskellige tekstiler inden for, hver gang du har brugt dem, kan du købe en opbevaringskasse eller et skab, som kan stå udenfor, hvor du kan have disse ting i om natten og i dårligt vejr.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here