Tekstiler gør din indretning hyggelig

0
711

Last Updated on oktober 11, 2021 by blogadmin

Uanset om du har valgt at indrette dit hjem minimalistisk, i nordisk stil, rå og upoleret eller bare helt personlig, så er tekstiler noget der er brug for i et hvert hjem.
Hvis du ikke bare udvælger tilfældige tekstiler, så kan du virkelig skabe en flot effekt i dit hjem.
Tekstiler kan nemlig være den røde tråd, og det der gør dit hjem varmt, hyggeligt og indbydende.
Læs her hvordan du gør.

Indret med puder

Puder kan have alle former, farver og størrelser, og ofte er de billige og kan hurtigt skabe en anderledes, ny eller hyggelig effekt i dit hjem.
Har du en lidt kedelig sofa der trænger til at blive piftet op, så vælg et par puder i farver der matcher billederne på væggen. Placer en hyggelig stor pude i lænestolen for at gøre den varm og indbydende, eller vælg puder i forskellige former og størrelser til din seng for at gøre den flot.
Kan du ikke finde det helt rette betræk, er det hurtigt og nemt selv at sy et pudebetræk, og med nye pudebetræk kan du hurtigt ændre hele looket i din bolig. 

Indret med gulvtæpper

Gulvtæpper er gode til at inddele et rum i flere zoner, har du f.eks. både sofa område og spiseområde i stuen, så vælg matchende gulvtæpper der afgrænser området.
Et gulvtæppe i entreen kan også være med til at skabe en rød tråd, hvis det f.eks. matcher farver på lamper, skoreoler eller andet inventar.
Et gulvtæppe har også en forbedrende effekt på akustikken, og er med til at skabe fornemmelsen af et mere varmt og hyggeligt rum.

Sengetæpper og andre tæpper

Hvem elsker ikke at putte med et lækkert tæppe på sofaen, i de kolde vintermåneder, eller at have en flot redt seng der er dækket over med et smukt tæppe.
Et tæppe i rummet kan hurtigt forandre hele rummets udstråling og gøre det flot og indbydende. Få inspiration blandt de 21 sengetæpper på linket her.

Gardiner kan også være tekstiler

I indretningen er gardiner desværre ofte noget der bliver overset. Mange bruger i dag bare persienner eller lameller, men har du store rum og mange vinduer, så kan gardiner altså også gøre noget helt særligt ved rummet.
Vær dog omhyggelig med valg af materialer og farver. Har du indrettet dig minimalistisk med lyse farver, kan du skabe en god og flot kontrast med tunge gardiner i farver.
Har du en mere farverig indretning, bør gardinerne være mere lyse og lette.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here