Beskyt din bil i al slags vejr

0
503

Last Updated on juli 20, 2021 by Byggebob

Dette indhold er sponsoreret. Der er rigtig mange, der i de her uger går på sommerferie. For rigtig mange mennesker er sommerferien den tid på året, hvor man tager på ferie i udlandet. Men på grund af pandemien, der stadig påvirker lande over hele kloden, vælger rigtig mange menneske at tilbringe deres sommerferie i Danmark. Ferien i Danmark gør det måske mere nærliggende at få styr på de mange huslige projekter, der er blevet udsat til der var mere tid og overskud. En af disse projekter kunne være endelig at få bygget en carport du har tænkt på så længe. Din bil har måske tilbragt for mange dage udenfor i dårligt vejr, eller måske er du bare træt af at skulle skrabe ruden fri for is om morgenen i frostgrader. At bygge en carport kan dog hurtigt udvikle sig til et meget stort og uoverskueligt projekt. Derfor kan det være en god ide, at ringe til nogle professionelle, der kan hjælpe dig gennem hele processen. Men selvom du ikke selv skal bygge carporten, er der stadig mange overvejelser, der skal gøres.

Hvilken model skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du vælge den model du synes bedst om, og som passer ind på din grund. Hvis du har to biler er det oplagt med en større carport, så begge biler kan stå i læ for sne, slud og regn. I den forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på, at carporte på over 50 m² kræver en bygge tilladelse inde opstart af byggeri. Hvis den er under 50 m² skal det blot indberettes til BBR, når carporten er færdigbygget. Det kan også være, at du ønsker en carport med et redskabsrum, så der er plads til opbevaring. Der er rigtig mange muligheder for at tilpasse carporten til dine ønsker, så du får den carport du havde i tankerne.

Valg af materiale

Dit valg af materialet til carporten afhænger af flere faktorer. Trykimprægneret træ eller aluminum er de to mest almindelige materiale til carporte i Danmark. Men det er også muligt at få den lavet i galvaniseret stål. En carport i galvaniseret stål holder længere tid, og den kræver mindre pleje, end hvis man eksempelvis opfører den i træ. Til gengæld er galvaniseret stål et dyrere materiale, og mange byggemarkeder sælger kun træ og aluminium som byggesæt til carporte. Men dette er ikke et problem, hvis du kontakter Lyngsøe, der er et firma, der sælger og opfører carporte i stål. De rådgiver dig gerne gennem hele processen, så du kan få lige præcis den carport som du har drømt om. De anvender kun materialer af den højeste kvalitet og du får 15 års garanti på både rustangreb og tagplader.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here