GARDENA SMART SILENO +1300 ROBOTPLÆNEKLIPPER

0
2160

Last Updated on august 16, 2018 by DIY-manden

Dette er den helt rigtige robotplæneklipper for dig, som helst ikke nyder godt af manuelt arbejde. Når først du har installeret den med ladestation og afgrænsningskabel, og programmeret den ved hjælp af appen fra Gardena, så er der ikke ret meget mere at gøre for dig, andet end at sidde og nyde livet i haven, og se din robotplæneklipper klarer græsslåningen for dig. Den er så teknisk at den selv finder ud af hvornår græsset er vokset højt nok til at det skal slås igen. Med dens perfekte Bio-klip, så falder det afslåede græs pænt og flot ned i plænen og bruges som gødning. Alt dette sker ved hjælp af sensorcontrol-teknologien, som er et pantenteret system der er med til at lette arbejdet betydeligt for dig.
Robotplæneklipperen kan arbejde sammen med alle andre enheder fra Gardena, så du nemt og enkelt kan styre alle dine enheder fra den samme app. Appen findes både til android og iOS og kan hentes gratis. Den er nem at håndtere og med enkelte tryk kan du programmere din robotplæneklipper til at gøre det du vil have den til.

Gardena Smart Sileno +1300 er beregnet til plæner der ikke overstiger 1300 kvm. Den er utrolig lydløs og du vil nærmest ikke lægge mærke til den før den er færdig. Den er også ligeglad med om det regner, og i forhold til så mange andre robotplæneklippere, så klipper den bare videre selv om det regner. Når den er færdig med sit arbejde, køre den tilbage i ladestationen, og venter på at græsset er vokset højt nok til at blive slået igen. Den kan justeres i klippehøjde fra 20 til 60 mm. Den er modsat mange andre plæneklippere designet til ikke at lave striber i græsset efter sig.

[afp id=”133″]

 

Tekniske data

App Ja
Farve Grå
Maks plænehældning 35°
Garanti 2 år
Lydniveau 60 dB
Knivdiameter 22 cm
Mærke Gardena
Vægt 9,8 kg
Køretid 65 min
Ladetid 60 min
Arbejdsareal 1300 m²
Højde 24,8 cm
Bredde 50,9 cm
Dybde 62,7 cm
Højdejustering 20-60 cm
Tyverisikring Indbygget
Batteritype Lithium-Ion
Motortype Kulfri elektrisk
Type Robotplæneklipper
Inkluderet tilbehør

250 m afgrænsningskabel

400 stk kramper

9 stk ekstra knive

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here