WOLF-Garten robotplæneklipper Loopo M2000

0
583

Dette er robotplæneklipperen som er designet til de mellemstore græsplæner på op til 1200 kvm. Den er udstyret med en sensor som gør at hvis maskinen vælter under arbejdet, eller den bliver løftet op, mens knivene kører rundt, så sørger den indbyggede tilt-sensor for at knivene standses med det samme. Den er også udstyret med en regnsensor, som gør at hvis det skulle starte med at regne mens den arbejder, så stopper den øjeblikkeligt.

Opsætningen af denne robotplæneklipper sker ved hjælp af en smart phone app, og det er rigtig nemt at indstille den. Generelt er brugervenligheden meget høj på denne robotplæneklipper.

For at sikre dig mod evt tyveri, så er den tyverisikret, dette sker ved hjælp af en PIN kode. Desuden har den også en børnesikring, så et barn utilsigtet kommer til at gøre noget som ikke skulle ske.

Den er absolut en af de hurtigste til at slå græs, og ikke nok med det, så gør den det meget lydsvagt. Med sine 69 dB kan den uden problemer slå græsset mens du nyder fritiden i haven.
Den er designet så når den er ved at løbe tør for strøm, så kører den automatisk tilbage til sin ladestation, for at blive ladet op. Dette tager ca 100 min. Herefter starter den så op igen, og fuldfører det arbejde den var gået i gang med. Den har en klippehøjde fra 15 til 60 mm, så det kan indstilles via appen hvor højt du vil have slået dit græs.

Priser på Loopo M2000
Forhandler Totalpris Læs mere
10.471,00 Læs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

 

Model og indhold
Model Loopo M2000
Anbefalet plænestørrelse 1.200 m²
Mål 63 x 46 x 21 cm
Vægt 11,5 kg
Serie Loopo M
Klipning
Klippebredde 28 cm
Klippehøjde 15-60 mm
Hældning 20°
Generelt
Driftstid/arbejdstid 55-70 min
Batteri Lithium
Opladningstid 90-110 min
Strømforbrug ca 18 kWh/måned
Støjniveau 69 dB
Regnsensor Ja
Bluetooth Ja
App Ja
Kraftige hjul Ja
Display Ja
Skridsikre hjul Ja
Garage Ja
Ladestation Ja

 

Priser på Loopo M2000
Forhandler Totalpris Læs mere
10.471,00 Læs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

DIY-manden

Er til daglig den familiefar, der godt kan lide at omgive mig med kvalitets produkter, og det er en ekstra bonus hvis de tilmed kan findes til en billig penge.
Det høje kvalitetsniveau jeg holder mig i hverdagen, bruger jeg igen her på Bygselviden. Det er en sand fornøjsele at kunne viderebringe den kvalitet jeg har fundet til jer andre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here