Gør-det-selv er ikke altid løsningen

0
850

Last Updated on november 26, 2020 by blogadmin

Mange husejere er glade for gør-det-selv løsninger, fordi der er lavere omkostninger i forbindelse med selv at hoppe i arbejdstøjet, til sammenligning med, hvis man bruger en professionel. Gør-det-selv projekter er specielt tiltalende, når det er de mest normale forbedringer der skal foretages i boligen, såsom malerarbejde.

Undersøgelser viser, at hele 83% ville kaste sig ud i at svinge penslen og malerrullen selv, hvor når det drejer sig om el- og VVS- arbejde er det kun 9-10% der gør det selv og det er der også en grund til.

Derfor er autoriseret håndværkere bedst

Der er begrænsninger for, hvor meget skade det kan gøre, selv at lave de mest almindelig arbejdsopgaver i hjemmet, hvor det er langt mere risikabelt at rode med el- og VVS- arbejdet selv. Selve arbejdet skal være udført af en autoriseret håndværker for, at installationerne overhovedet er lovlige.

Gør-det-selv løsningen, når det gælder VVS og el, kan skade selve bygningen, hvis der for eksempel kommer vandskade eller brand, der i værste fald kan medføre personskader. Hvis der mangler luft i økonomien til at hyre en håndværker, ville det være en god idé, at vente. Dårlige eller ulovlige installationer, kan i sidste ende koste dig dyrt, enten i ekstra omkostninger ved reparationer af skader eller hvis du en dag ønsker, at sælge dit hus, da en autoriseret installatør skal godkende installationerne. Dette vil som regel, blive modregnet i udbudsprisen af huset.

Det er derfor vigtigt, at du bruger autoriseret håndværkere, til de lidt mere kompliceret arbejdsopgaver i hjemmet.

Gør gode økonomiske besparelser

Uanset om der skal laves små kosmetiske forbedringer, om der skal laves en stikkontakt eller om der skal laves de helt store el- eller VVS- installationer. Kan det godt gå hen og blive en økonomisk belastning, da man som husejer selv er økonomisk ansvarlig for alle opgaver, store som små, der skal foretages i og omkring huset.

Hvis det er i forbindelse med el- og VVS arbejde, hvor du ikke kan spare på omkostningerne ved, at gøre-det-selv, kan du for at skabe luft i økonomien og spare lidt på pengene, med fordel finde remedierne online ved at kigge på el og vvs samlet ét sted med prismatch.

Med prismatch er du nemlig sikker på, at du altid vil få dine varer, til de laveste priser, dermed får du også de størst mulige besparelser. Det er samtidig en god idé, at finde alt hvad du har behov for på den samme side, så kan du undgå yderligere omkostninger, ved at betale leveringsgebyr fra flere steder, du kan måske endda undgå helt at betale fragtomkostninger, da mange firmaer tilbyder gratis fragt, ved køb over et bestemt beløb.

Med gode besparelser, får du også hurtigere luft i budgettet til at ansætte en håndværker.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here