Gør din bolig mere personlig

0
550

Last Updated on marts 25, 2021 by Nanna

Hvorfor have kedelige ensfarvede vægge i bolien, når man kan personliggøre ethvert rum i boligen med unikke plakater? Det viser også hvem man er som person, når man træder ind i sit hjem. Enten er der fyldt med farver, billeder, mallerier eller plakater, eller også er der ensfarvede og mere minimalistisk. 

For ekempel kan du give det børneværelse til dit barn, som han eller hun elsker. Har du en dreng som er tosset med biler, så kan du pynte hans værelse med en plakat med fede biler på, eller måske fylde hele væggen med et tapet med biler? 

Har du en pige der elsker dyr, så er der også et hav af forskellige dyreprints man kan vælge imellem, som vil skabe liv og glæde på et pigeværelse. Ved at man vælger nogle motiver på væggene på børneværelset, vil resultere, at børnene vil føle sig mere tilpas i rummet, og bruge mere tid der. 

I soveværelset kan man køre den mere romantiske stil, hvis det er noget man kan lide. Man kan vælge nogle motiver, med farver som passer til rummets vægge, så det får en symmetri i forhold til aroma i rummet. Der er rigtig mange muligheder, for at udsmykke sin bolig, så det får mere liv. 

Forandring i rummet

Små forandringer kan gøre en stor forskel. Ligesom du kan give din bolig en udendørs makeover, så kan du også give den en makeover indenfor. Nogle gange skal der ikke særlig meget til, før at et rum får en helt anden energi. 

Især i stuen kan man gøre en masse. Hvis man godt kan lide at der er et spil med farver, så kan man lave en hel fotovæg. Det kan være med foto du selv vælger af abstrakt struktur, eller du kan personligegøre plakaterne. Det vil sige, at du kan få en hel billede-væg af din familie hængende i rammer, ved siden af hinanden. At man får billeder op på væggen skaber, ikke mindst liv, men også et godt samtaleemne. Billeder og plakater er altid et godt samtaleemne. Det kan gøre en simpel og kedelig væg til at være spændenden, med liv og glæde. Og så er det en fin mulighed for at lave sit eget gør-det-selv-projekt i hjemmet. 

Vær din egen designer

Man kan simpelthen være designer i sit eget hjem. I og med at det er dit egen hjem, så er det også godt dig der bestemmer. Du har måske siddet og kigget i rigtig mange forskellige blade, set forskellige looks til en perfekt boligindretning. Men bliver forgabt i at se alle de smukke rum der kan skabes. Det er ikke en umulig opgave, det handler bare om at opnå den god balance imellem yndefyld, elegance og minimalisme. Om det så handler om, at du skal have indkøbt dig nogle enkelte brugsgenstande for at opnår det bedste resultat, så er det det du gør. Tit og ofte, så handler det om at gøre rummet så minimalistisk som muligt, omrokere nogle møbler, så man får det helt rette udtryk. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here