Indretning af teenageværelset kræver kreativitet

0
1596

Last Updated on september 1, 2019 by Handymand

Har du også en teenager, der godt kunne trænge til lidt fornyet energi på værelset eller er dit barn ganske enkelt vokset fra børneværelset og ønsker sig noget nyt? Mange gange er det ikke de store ændringer, der skal til for at skabe en værdifuld forskel – ofte kræver det blot lidt kreativitet og god fantasi. Der er et hav af muligheder i forhold til at indrette, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Med forskellige posters og plakater kan du nemt og enkelt skabe et unikt univers til din teenager. Fine plakater og posters indbyder både til hygge og skaber god stemning på værelset – Hvem ønsker ikke dette?

Indret med store plakater

Store plakater er blevet en ny trend og bidrager til stilren indretning. Som teenager vil man gerne vise, at man er mere selvstændig og ikke længere er et barn, og derfor skal indretningen selvfølgelig også bære præg af dette aspekt. Mange bruger de store plakater til indretningen, enten som dekoration på væggen eller blot stående på gulvet. Begge dele har en fed effekt og skaber blikfang.

Er der noget mere fantastisk end at kunne skille sig ud gennem sin indretning, og vise hvem man er. Som teenager er man jo netop i en alder, hvor man ønsker at finde ud af, hvem man er, og derfor vil det være oplagt at lade din teenager forsøge at vise dette gennem sin stil. Posters og plakater er en rigtig god måde, hvormed man nemt og enkelt kan udtrykke sig. Disse grafiske udtryk giver nemlig mulighed for at eksperimentere med mange forskellige stile og på den måde finde det, som passer helt perfekt til en selv.

Lav en inspirerende billedvæg

En billedvæg er en super enkel måde at udfolde sin kreativitet på og opnå et fantastisk flot grafisk udtryk til teenageværelset. En god ide er at starte med at vælge ens farver til rammerne på billedvæggen – derved bliver der automatisk skabt harmoni mellem billederne, og det giver et mere stilrent udtryk, som for tiden jo er det nye sort. For at opnå det stilrene udtryk skal der vælges afdæmpede farver såsom grå, hvid eller sort. Derudfra skal kreativiteten slippes løs. Det handler om at vælge nogle plakater, som afspejler din teenagers personlighed, og som passer netop til hans eller hendes værelse.

Det nemmeste er at vælge et billede til at starte med og derefter bygge billedvæggen ud fra det. Ved at vælge forskellige plakater med fede prints eller store kontraster, fremhæves linjer i billedvæggen. En plakat med tekst er også en god måde, hvormed man kan bryde en billedvæg. Man kan også sagtens vælge plakater i forskellige størrelser for igen at skabe mere kant og kontrast. En helt central pointe skal dog understreges ift. billedvæggen – Et godt råd er nemlig, at den fremstillede billedvæg er det eneste, der er på den valgte væg ellers kan det hurtigt komme til at se rodet ud, og dermed ødelægges det stilrene og enkle, som ellers er ønsket.

Handymand

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here