IROBOT ROOMBA 605 ROBOTSTØVSUGER

IROBOT Roomba 605 robotstøvsuger giver dig mulighed for at læne dig tilbage og slappe af efter en lang dags arbejde. Med et enkelt tryk sætter du denne model robotstøvsuger i gang, så den klarer støvsugningen for dig, mens du enten kan slappe lidt af, eller nå at gøre nogle af de andre gøremål der findes i forbindelse med huslige pligter. Inden den starter med at gøre rummet rent, så scanner den rummet via sine indbyggede sensorer, og derefter går den i gang med på den mest effektive måde at rengøre rummet på. Skulle den løbe tør for strøm er den udstyret med en sensor der registrere dette, og derfra leder robotstøvsugeren tilbage til sin ladestation, lader op, og derefter genoptager den sin rengøring indtil den er færdig.

Det forbedrede børstemodul har gjort at Roomba 605 er blevet endnu bedre til at opsamle skidt og støv fra gulvet. Den nyudviklede AeroVac beholder gør det også nemmere for børstemodullet at opsamle det som børsterne fejer op. For at nå helt ind i hjørner og langs væggene, er denne robotstøvsuger udstyret med en 3-armet børsteenhed, så den får det hele med.

Til at styre robotten med, så er den udstyret med op til flere sensorer, som blandt andet gør at den ikke kan kører ud over trapper, eller niveauforskelle der måtte være i huset.

Denne model er så avanceret at den kan bruges på alle gulvtyper, og den finder selv ud af hvilket underlag den skal rengøre.

IROBOT ROOMBA 605 ROBOTSTØVSUGER

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti.dk 1.399,00 1.399,00 Gå til forhandler
Roboteksperten 1.499,00 1.499,00 Gå til forhandler

 

 

Specifikationer for IRobot Roomba 605   
Max antal rum (anbefalet)2Indikator for tømningJa
Virtuel vægfunktionJaAutomatisk opladningJa
Lighthouse funktionNejGulvtæppeboostNej
Smartphone appNejSkemalægningNej
Genoplad og fortsætNejGaranti2 år
Lydniveau (dB)61 dBMærkeIRobot
Højde9,3 cmVægt3,6 kg
Køretid60 min.Ladetid3 timer
FiltertypeAeroVacArbejdsareal50-60 m²
FarveSort/SølvBeholderkapacitet0,6 liter
ProduktserieRoomba 600TypeRobotstøvsuger
Bredde34 cm. (diameter)BatteritypexLife Batteri - NiMH
Inkluderet tilbehør1x ladestation, 1x XLife batteri

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vind et gavekort på 2000,-

Det skal være sjovt at besøg os, derfor tilbyder vi muligheden for at deltage i en konkurrence hvor du kan vinde en gavekort på 2000 DKK til Bauhaus

Tak for din tilmelding, vinderen får direkte besked