LG VR8601RR HOM-BOT ROBOTSTØVSUGER

0
429

Denne model fra LG må være deres topmodel indenfor robotstøvsugere. Den er virkelig veludviklet, og fremstår med sit design og med dens mange forudindstillede programmer, som en model af en robotstøvsuger der er værd at investere i.

Modellen her er udstyret med det som LG kalder for Dual Eye funktion, som kort fortalt er 2 indbyggede kameraer, hvor det ene tager 30 billeder pr sek, og det andet måler afstande til forskellige forhindringer. På denne måde kan maskinen så kortlægge rummet den skal rengøre, og her planlægger den også sin rute, så den er mest muligt effektiv, uden at støde ind i nogle af de forhindringer som uundværligt vil være i et rum. Designet på denne maskine kombineret med ultralydssensorer og andre sensorer der sørger for retningsstabiliteten, gør at den kan nå langt ind i hjørnerne, hvor andre robotstøvsugere normalt ikke kan nå.

Den er utrolig lydsvag sammenlignet med mange af de andre robotstøvsugere der er på markedet i dag. Med sine kun 60 dB, er den en af de robotter der giver mindst lyd fra sig. Prisen på denne maskine er også meget konkurrencedygtig i forhold til andre af samme kvalitet og standard.

Du får her en rigtig god robotstøvsuger, og denne model er udstyret med 7 forudindstillede programmer, hvor der næsten altid vil være et af programmerne, der vil passe til dit behov. Skulle dette ikke være tilfældet, så frygt ikke. Du kan også selv programmere den, så du får tilpasset den til dine behov.

Bare for lige kort at nævne de 7 programmer og deres funktioner, så er der:

Cell by Cell: En funktion der gør at robotstøvsugeren opdeler rummet i felter, og derefter rengøre den et felt ad gangen.
My space: En funktion hvor du første gang, selv skal styre robotstøvsugeren med den medfølgende fjernbetjening. Herefter vil den selv kunne huske ruten.
Repeat: Den husker den sidste rengøring, og vil foretage en rengøring magen til
Smart Turbo: Her finder den selv forskellen på hårdt gulv, eller gulvtæppe, og derved styrer den også selv sugeevnen.
Spot: Hvis der er et område der kræver lidt ekstra rengøring, kan du bruge spot-funktionen.
Turbo: Kan bruges til en hurtig rengøring af hjemmet. Dette er ikke nogen grundig rengøring, men lige for at tage det værste.
Zig-Zag: Her kører robotstøvsugeren et mønster, hvor den kører frem og tilbage.

Robotstøvsugeren fra LG er absolut en topklasse robotstøvsuger, og den får også 5 stjerner i vores test af den.

Priser på LG VR8601RR HOM-BOT ROBOTSTØVSUGER
ForhandlerTotalprisLæs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

 

Tekninske specifikationer:

Max antal rum (anbefalet)             1
Automatisk opladningJa
GulvtæppeboostJa
Indikator for tømningJa
Lighthouse funktionNej
SkemalægningJa
Smartphone AppNej
Virtuel vægfunktionJa
FiltertypeHEPA
Højde8,9 cm
Bredde (diameter)34 cm
Arbejdsareal150 kvm
Lydniveau (dB)60
Køretid100 min
Ladetid3 timer
BatteritypeLithium-Ion
Vægt3 kg
FarveRød
Beholderkapacitet0,3 liter
TypeRobotstøvsuger
MærkeLG
ModelHom bot
Inkluderet tilbehørRengøringsredskab
Reservefilter
1 par rundbørster

 

Priser på LG VR8601RR HOM-BOT ROBOTSTØVSUGER
ForhandlerTotalprisLæs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

DIY-manden

Er til daglig den familiefar, der godt kan lide at omgive mig med kvalitets produkter, og det er en ekstra bonus hvis de tilmed kan findes til en billig penge.
Det høje kvalitetsniveau jeg holder mig i hverdagen, bruger jeg igen her på Bygselviden. Det er en sand fornøjsele at kunne viderebringe den kvalitet jeg har fundet til jer andre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here